Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το αγοράκι πέθανε ενώ έπαιζε στο χώμα - Μόλις πήραν τα ρούχα για την κηδεία του πάγωσαν με αυτό που βρήκαν

Μην αγνοήσετε αυτή την ιστορία

16 Απριλίου 2020 12:36
Αυτό το αγοράκι πέθανε ενώ έπαιζε στο χώμα - Μόλις πήραν τα ρούχα για την κηδεία του πάγωσαν με αυτό που βρήκαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γιος της πέθανε ενώ έπαιζε στο χώμα από κάτι που πολλές μητέρες αγνοούν. Όταν όμως πήγαν να βρουν τα ρούχα του για την κηδεία βρήκαν κάτι πολύ ανεξήγητο.

Σύμφωνα με την μάνα του Λέλαντ Σουμέντ, του άρεσε πάρα πού να παίζει στο χώμα. Δυστυχώς όμως πιστεύουν ότι αυτό είναι που του κόστισε τη ζωή του. Οπως αναφέρεται, το 6 χρονών αγοράκι πάλευε να επιβιώσει αφού μία αμοιβάδα με το όνομα Balamuthia mandrillaris μπήκε στο σώμα του και δημιούργησε λοίμωξη που προξένησε οίδημα στον εγκέφαλό του.

Αν και οι γιατροί δεν είναι σίγουροι για το πώς κατάφερε η αμοιβάδα να έρθει σε επαφή με το μικρό αγοράκι, αφού η αμοιβάδα αυτή φέρεται να μπαίνει στο σώμα όταν χώμα που την περιέχει έρχεται σε επαφή με πληγές και κοψίματα ή όταν σκόνη που περιέχει αυτή την αμοιβάδα μπει στο στόμα ή στα πνευμόνια.

Οι γονείς του μικρού Λέλαντ κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν του ανέβηκε ο πυρετός και άρχισε να έχει πονοκεφάλους, εμετό, διάρροια. Τελικά, η μητέρα του παρατήρησε ότι τα μάτια του είχαν θολώσει και δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν σε τίποτα.

Λίγο αργότερα αφού προσκομίστηκε στο νοσοκομείο της Ατλάντα, υπέκυψε στη λοίμωξη. Μετά από πολλές νύχτες στο νοσοκομείο – παλεύοντας στο πλευρό του γιου τους – οι γονείς του μικρού παιδιού γύρισαν σπίτι για να κάνουν τις ετοιμασίες για τη κηδεία και να αποφασίσουν με τι ρούχα θα τον ετοιμάσουν για την τελευταία του κατοικία. Τότε έγινε κάτι συγκινητικό, και σε κάθε κηδεία άλλωστε οι στιγμές είναι σοκαριστικές, ειδικά όταν μιλάμε για μικρά παιδιά ή γονείς που χάνονται άδικα.

Εκεί είδαν ένα σημείωμα στο τραπέζι του σαλονιού. Δεν είχαν ιδέα ποιος το έγραψε ή πώς βρέθηκε εκεί αλλά θα τους θυμίζει για πάντα πως ο μικρός τους άγγελος θα είναι για πάντα μαζί τους.

Ηταν το φως στις ζωές μας και το κέντρο αυτής της οικογένειας, γράφει η μητέρα του στο Facebook. » Μετράω τις μέρες μέχρι να ξαναδω το γλυκό του πρόσωπο και να ξανακούσω τη γλυκεία φωνή του.»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share