Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Θα υπάρξει φρενίτιδα... Ετοιμαστείτε για θύματα» - Tρομακτική πρόβλεψη για το τι θα συμβεί μετά την καραντίνα

Σοκ!

16 Απριλίου 2020 07:44
«Θα υπάρξει φρενίτιδα... Ετοιμαστείτε για θύματα» - Tρομακτική πρόβλεψη για το τι θα συμβεί μετά την καραντίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O οδηγός αγώνων, Τάσος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας μία πρόβλεψη-σοκ και επισημαίνει ότι μετά το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού θα υπάρξει φρενίτιδα... και θα έχουμε αρκετά θύματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί αυτός ο μεθυσμένος οδηγός που απογείωσε το αυτοκίνητό του στους άδειους δρόμους

Μετά από μία περίοδο που οι περισσότεροι οδηγοί έμειναν στο σπίτι, θα υπάρξει «φρενίτιδα των εγκλεισμένων στο σπίτι άθλιων οδηγών, οι οποίοι και υπό το κράτος, ανύπαρκτου και απαράδεκτου ελέγχου τροχαίων εγκλημάτων με πρόθεση, θα αλληλοσπαραχθούν και θα αλληλοεξοντωθούν, οδηγώντας σε υπερ-πολλαπλάσιο αριθμό θυμάτων νέων ανθρώπων και γιγαντώνοντας έτσι το φριχτό δημογραφικό της χώρας».

Επίσης, στέλνει και το μήνυμα ότι «προέχει η προστασία της ζωής, της υγείας και της ακεραιότητας από την τυπική επίδειξη της ατομικής άδειας κυκλοφορίας. Το θέμα δεν είμαι μόνο το “Μένουμε Σπίτι” αλλά και το “Γυρίζουμε Σπίτι” που στοχεύει να αντιμετωπίσει τα τροχαία εγκλήματα, τα οποία κάθε 45 ημέρες (στατιστικά) σκοτώνουν, σακατεύουν και αφήνουν βαριά ανάπηρους 270 νέους ανθρώπους, που δεν θα γεννήσουν 135 παιδιά. Σύνολο δηλαδή σε ενάμιση μήνα τουλάχιστον 405 Ελληνόπουλα».

Απίστευτη καραμπόλα στην Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο παρά την... απαγόρευση κυκλοφορίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο δρόμο από το Τυμπάκι για τις Μοίρες, παρά τα αυστηρά μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύουν στην χώρα.

Κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Μάλιστα το ένα ήταν όχημα της Πυροσβεστικής. Από το τροχαίο, το ένα ΙΧ υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ το πυροσβεστικό όχημα ντελαπάρισε. Δείτε καρέ καρέ την τρομακτική σύγκρουση στο ακόλουθο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά έτσι ώστε να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share