Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

«Πήγα στον Άγιο Παΐσιο γιατί δεν έκανα παιδιά και μετά έκανα 11» - Συγκλονίζει πολύτεκνος πατέρας (Video)

Ανατριχιάζει

15 Απριλίου 2020 18:55
«Πήγα στον Άγιο Παΐσιο γιατί δεν έκανα παιδιά και μετά έκανα 11» - Συγκλονίζει πολύτεκνος πατέρας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η μαρτυρία του πολύτεκνου πατέρα για το θαύμα του Αγίου Παϊσίου, καθώς όπως είπε δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά με την γυναίκα του και μετά έκανα 11. Ενώ, ακόμη μία συγκλονιστική ιστορία είναι ενός πατέρα όπου αναγκάστηκε να μεγαλώσει ολομόναχος την κόρη του και 8 χρόνια αργότερα να γίνεται κάτι σοκαριστικό

Δείτε όλα όσα είπε:

Ραγίζει καρδιές: Πατέρας άφησε την «κόρη» του στην ερημιά… Κοιτώντας πίσω τον καθρέπτη, σοκαρίστηκε…

Αυτό που πρόκειται να δείτε είναι μία φανταστική ιστορία, αλλά δυστυχώς, πράγματα σαν αυτά συμβαίνουν και στην πραγματική ζωή.

Αυτή η ιστορία αναφέρεται σε ένα ζευγάρι που αποφασίζει να μεγαλώσει την οικογένειά του υιοθετώντας ένα όμορφο κοκκινομάλλικο κοριτσάκι. Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, και οι δύο νέες αδερφούλες τα πήγαιναν περίφημα- μέχρι τη στιγμή που το υιοθετημένο κορίτσι άρχισε να κάνει μερικά αθώα λάθη. Για παράδειγμα, κατά λάθος, έριξε κρασί στο τραπεζομάντιλο της μητέρας της. Στην ουσία όμως, τα έκανε γιατί διψούσε για προσοχή και τρυφερότητα.

Όταν η μικρή έκανε μία αταξία σε ένα από τα υπνοδωμάτια, οι γονείς του υιοθετημένου κοριτσιού ενοχλήθηκαν τόσο σε σημείο να αρχίσουν να αναρωτιούνται για το αν έκαναν καλά να την υιοθετήσουν από την πρώτη στιγμή. Μπορεί απλώς να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους σχετικά με το πως ένα παιδί θα έπρεπε να συμπεριφέρεται, άσχετα από το γεγονός ότι το παιδί αυτό έχει ένα άσχημο παρελθόν.

Έτσι, ήρθε η στιγμή που οι γονείς πήραν την απαράδεχτη απόφαση. Η μάνα κι ο πατέρας θέλησαν να ξεφορτωθούν το υιοθετημένο παιδί- το οδήγησαν σε ένα απομακρυσμένο χωράφι και την άφησαν εκεί ολομόναχη.

Όπως ο πατέρας απομακρυνόταν με το αμάξι από το καημένο το μικρό κορίτσι, κοιτάζει πίσω από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου. Τότε, μία σοκαριστική εικόνα αποκαλύφθηκε!

Παρακολουθήστε και περιμένετε να δείτε ως το τέλος το συγκλονιστικό και τολμηρό βίντεο, σχετικά με την εγκατάλειψη αθώων πλασμάτων

Δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία με ένα 3χρονο κοριτσάκι!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share