Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άνδρας έκανε babysitting όταν καταλάθος πήρε τηλέφωνο την μητέρα - Αυτό που άκουσε την "κοκκάλωσε"

Δεν πάει το μυαλό σας

15 Απριλίου 2020 10:08
Αυτός ο άνδρας έκανε babysitting όταν καταλάθος πήρε τηλέφωνο την μητέρα - Αυτό που άκουσε την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο άνδρας έκανε babysitting όταν καταλάθος πήρε τηλέφωνο την μητέρα του παιδιού. Αυτό που άκουσε, την τρόμαξε πάρα πολύ.

Τα εγκλήματα κατά των παιδιών είναι τα πιο κατακριτέα, επειδή είναι αθώα και δε βρίσκονται στον κόσμο αρκετό καιρό ώστε να γνωρίζουν πως να ανταποκριθούν ενάντια σε πράξεις βίας που πρέπει να υπομείνουν.

Διεφθαρμένοι ενήλικες, ξεσπάνε συχνά σε μικρά παιδιά επειδή δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Ένας άλλος ενήλικας θα αντεπιτεθεί, αλλά ένα παιδί είναι πολύ μικρό για να το κάνει, και μάλιστα έχει συμβεί πολλές φορές, αφού και γυναίκες κακοποιούν παιδιά και μωρά. Για τον ίδιο λόγο, μερικοί άνδρες κακοποιούν γυναίκες. Για να αισθάνονται ισχυροί.

Ενώ αυτή η ιστορία μας μπορεί να μην είναι τόσο άρρωστη και ενοχλητική, χαιρόμαστε που τελικά αυτός ο άντρας συνελήφθη. Μία μητέρα εμπιστεύθηκε έναν άνδρα για να προσέχει το παιδί της, αλλά όταν κατά λάθος αυτός κάλεσε τη μητέρα στο κινητό της, ακούστηκε το μωρό να ουρλιάζει καθώς το χτυπούσε.

Η μητέρα κάλεσε αμέσως την αστυνομία και έτρεξε στο σπίτι για να σώσει το παιδί της. Ο δράστης συνελήφθη και κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού σε βαθμό κακουργήματος εφόσον πιάστηκε επ’ αυτοφώρω.

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα γιατί το παιδί του διαμαρτυρόταν για την νταντά...Είναι άρρωστο αυτό που του έκανε

Αυτό το παιδί παραπονιόταν στον πατέρα του για την νταντά που το φρόντιζε. Δεν πήγαινε το μυαλό τους στο τι γινόταν όταν έμεναν μόνοι μέχρι που έβαλαν κρυφή κάμερα!

Η εύρεση κάποιας νταντάς για το παιδί, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Είναι δύσκολο να εμπιστευτείτε κάποιον για να προσέχει το παιδί σας για σας! Αφού παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο, θα καταλήξετε στο ότι δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε κανέναν. Η Ντεσίρ Λαμπλάνκ, βρήκε μια γυναίκα για να προσέχει την κόρη της.

Η 28χρονη Κριστίνα Γουίλιαμσον, η γυναίκα που προσέχει το μωρό, φέρεται απαράδεκτα. Του φέρεται σκληρά και το κακοποιεί, και δεν είναι το μόνο περιστατικό που έχει καταγραφεί με κακοποίηση από κάποια νταντά, όπως θα δείτε εδώ!

Παρακολουθήσετε τη συμπεριφορά της στο παρακάτω βίντεο. Είναι συγκλονιστικό! Ευτυχώς, η Γουίλιαμσον δεν εργάζεται πλέον με παιδιά.

Είναι εντελώς ακατάλληλη για να φροντίσει οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα.

Το αστείο μέρος της ιστορίας, είναι ότι ήταν ο σύζυγος της Γουίλιαμσον εγκατέστησε τις κάμερες που την έπιασαν! Ευτυχώς!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share