Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγίζει καρδιές- Αυτός ο πατέρας βάζει στην κόρη του να κάθεται στον μελλοντικό της τάφο για τον πιο θλιβερό λόγο!

Για να εξοικειωθεί

14 Απριλίου 2020 17:36
Ραγίζει καρδιές- Αυτός ο πατέρας βάζει στην κόρη του να κάθεται στον μελλοντικό της τάφο για τον πιο θλιβερό λόγο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο πατέρας δεν μπορεί πλέον να πληρώνει για τις θεραπείες της άρρωστης κόρης του και έτσι επέλεξε να την κάνει να εξοικειωθεί με τον θάνατο, φτιάχνοντας τον τάφο της.

Για να περιμένει τον θάνατό της αποφάσισε να την προετοιμάσει βάζοντάς την να παίξει στον μελλοντικό της τάφο. Η δύο ετών Ζάνγκ Ζιν Λέι απο την Κίνα διαγνώστηκε με μια πάθηση στο αίμα όταν ήταν μόλις δύο μηνών. Η οικογένεια που ζει στην Κίνα έχει δαπανήσει πάνω από 11.000 ευρώ στην ιατρική περίθαλψη αλλά τα χρήματα έχουν πλέον εξαντληθεί.

Αφού συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ο πατέρας του κοριτσιού Ζάνγκ Λιγιόνγκ αποφάσισε να την προετοιμάσει για τον θάνατό της. Ο ίδιος δήλωσε, σύμφωνα με τη Mirror: «Μπορούσα μόνο να συμβιβαστώ με την ιδέα, φέρνοντάς την σε αυτό το μέρος. Σε αυτό το μέρος θα ηρεμήσει με ειρήνη. Το μόνο που μπορώ να κάνω προς το παρόν είναι να την συνοδεύω κάθε μέρα».

Ο Λιγιόνγκ βρίσκεται στον τάφο αγκαλιά με την κόρη του, ενώ η μαμά της, που είναι έγκυος, κάθεται κοντά τους. Η οικογένεια έχει δανειστεί αρκετά χρήματα από φίλους αλλά η οικονομική βοήθεια έχει πλέον εξαντληθεί. Η ιστορία της έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο, όπως και αυτός ο τάφος ενός παιδιού με παράθυρο, που έχει κάνει χιλιάδες ανθρώπους να δακρύσουν.

Η πάθησή της η οποία επηρεάζει το οξυγόνο στο αίμα απαιτεί δια βίου θεραπεία, συμπεριλαμβανομένης της φαρμακευτικής αγωγής και της μετάγγισης αίματος. Αν δεν υπάρχει στενή παρακολούθηση και τακτική θεραπεία μπορεί να προκληθεί σοβαρή βλάβη στα όργανα και να απειληθεί η ζωή των ατόμου που πάσχει.

Ο τραγικός πατέρας δηλώνει σε συνέντευξή του ότι πλέον η κατάσταση είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Αυτός ο σκύλος καθόταν επί 11 χρόνια σε αυτό τον τάφο και πέθανε εκεί - Μόλις δείτε ποιανού ήταν θα δακρύσετε

Αυτός ο σκύλος καθόταν για 11 χρόνια στον τάφο του αφεντικού του, όταν άφησε την τελευταία του πνοή εκεί. Η ιστορία του θα σας συγκινήσει!

Ο μαύρος Γερμανικός Ποιμενικός ήταν 4 ετών, όταν πέθανε ο Μιγκέλ Γκουζμάν το 2006. Ο άντρας είχε αγοράσει τον σκύλο όταν ήταν κουταβάκι ως δώρο για τον γιο του.

Ο σκύλος εξαφανίστηκε λίγο μετά τον θάνατο του αφεντικού του και η οικογένεια πίστεψε ότι είχε βρει καινούργιο σπίτι ή είχε σκοτωθεί.O Kάπτεν πέθανε στο μέρος που ήταν θαμμένο το αφεντικό.

Ο γιος του Γκουζμάν προσπάθησε να φέρει τον Κάπτεν στο σπίτι, αλλά ο σκύλος επέστρεφε πάντα στον τάφο. Όσοι έμεναν κοντά στο νεκροταφείο άρχισαν να ταΐζουν τον σκύλο και ανέφεραν ότι κοιμόταν δίπλα στον τάφο κάθε βράδυ.

Αυτό που εξέπληξε περισσότερο την οικογένεια ήταν ότι το νεκροταφείο ήταν αρκετά μακριά από το σπίτι και ο Κάπτεν δεν είχε ξαναπάει στο νεκροταφείο πριν εξαφανιστεί.

«Τον ψάξαμε παντού, αλλά είχε εξαφανιστεί. Πιστέψαμε ότι το είχε σκάσει και είχε σκοτωθεί. Μετά από μερικές μέρες που πήγαμε στο νεκροταφείο ο γιος αναγνώρισε τον σκύλο του. Ο Κάπτεν ήρθε κοντά μας γαβγίζοντας σαν να κλαίει. Δεν τον είχαμε ξαναπάει στο νεκροταφείο, οπότε παραμένει μυστήριο το πως κατάφερε να φτάσει εκεί», ανέφερε η χήρα του Γκουζμάν.

Ο διευθυντής του νεκροταφείου ανέφερε ότι μια μέρα εμφανίστηκε ο σκύλος και άρχισε να περιφέρεται στο νεκροταφείο μέχρι που βρήκε τον τάφο. Τώρα, ο Κάπτεν πέθανε έχοντας περάσει κάθε μέρα δίπλα στον τάφο του αγαπημένου του αφεντικού.

«Κατά την διάρκεια της μέρας περιφερόταν στο νεκροταφείο, αλλά στις 6 ακριβώς πήγαινε και ξάπλωνε στον τάφο του αφεντικού και έμενε εκεί όλο το βράδυ», ανέφερε ο διευθυντής του νεκροταφείου. Το πόσο δεμένα είναι τα σκυλιά με τα αφεντικά του το αποδεικνύουν πολλές ιστορίες, όπως και αυτή, και μάλιστα μπορούν να διαισθανθούν τον θάνατό τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share