Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

13χρονη μαθήτρια έμεινε έγκυος από 10χρονο αγόρι (photos)

Σοκ και σάλος!

14 Απριλίου 2020 14:23
13χρονη μαθήτρια έμεινε έγκυος από 10χρονο αγόρι (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και σάλο έχει προκαλέσει στην Ρωσία η είδηση πως μια 13χρονη μαθήτρια έμεινε έγκυος από ένα 10χρονο αγόρι. Ενώ, η έγκυος κόρη μιας γυναίκας πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει το υπερηχογράφημα που έπρεπε, που να φανταζόταν όμως αυτό που θα ακολουθούσε στην συνέχεια...

Η 13χρονη έγκυος, από την πόλη Ζελεζνόγκορσκ, σόκαρε τον κόσμο με την εμφάνισή της σε μια ρωσική τηλεοπτική εκπομπή, ισχυριζόμενη πως ο πατέρας του παιδιού της ήταν ένας νεαρός ονόματι Ιβάν.

Ωστόσο, ο ιατρικός εμπειρογνώμονας Δρ. Ευγκένι Γκρέκοβ που τον εξέτασε δήλωσε: «Δεν μπορεί να υπάρχουν σπερματοζωάρια. Είναι ακόμα παιδί». Ο εμπειρογνώμονας ουρολογίας και ανδρολογίας δήλωσε: «Επανεξετάσαμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα τρεις φορές, ώστε να μην υπάρχει λάθος».

Η 13χρονη Ντάρια δημοσίευσε φωτογραφίες που την δείχνουν έγκυο στην 20 εβδομάδα της κύησης και έχει καταστήσει σαφές ότι είναι αποφασισμένη να κρατήσει το μωρό και αναμένεται να γεννήσει με καισαρική.

Μάλιστα, έχει γίνει δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Ρωσία, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και αναρτώντας συνεχώς ενημερώσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της στους χιλιάδες οπαδούς της.

Με γονική άδεια, μια τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε τα πρόσωπα των παιδιών που βρίσκονται στο επίκεντρο της υπόθεσης που έχει προκαλέσει σοκ και βαθιά αντιπαράθεση στην Ρωσία. Το αγόρι και οι γονείς του συμφώνησαν σε ιατρική εξέταση με τα αποτελέσματα να αποκαλύπτονται στα εκατομμύρια των θεατών, όταν ο Ιβάν και η Ντάρια, βγήκαν από το στούντιο.

Νόμιζαν ότι αυτή η 18χρονη έφηβη ήθελε να κρύψει την εγκυμοσύνη της - Αυτό που ανακάλυψαν όμως σοκάρει...

Αρχικά οι γιατροί πίστευαν ότι η πρησμένη της κοιλιά ήταν λόγω μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, που προσπαθούσε να κρύψει, αλλά μόλις είδαν τις ακτινογραφίες της...πάγωσαν.

Μετά από πολύ δυνατούς πόνους, η πλέον 18χρονη Ολίβια , είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με πρησμένη την κοιλιά. Όπως φάνηκε τελικά, ο πόνος και το πρήξιμο οφειλόταν σε έναν όγκο στην αριστερή της ωοθήκης και σε μία κύστη που τον περικύκλωνε.

Ο όγκος δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, η κύστη όμως ήταν εξωπραγματική. Όταν είδαν τις ακτινογραφίες της, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας πως η κύστη είχε το μέγεθος καρπουζιού. Πολλοί έχουν σημάδια που αγνοούν, όπως αυτή εδώ η γυναίκα που αγνοούσε μια απλή ελιά, για αυτό πρέπει να πηγαίνετε αμέσως σε κάποιον γιατρό, αν παρατηρείτε κάποια αλλαγή στο σώμα σας.

“Η κύστη ήταν τόσο μεγάλη που νόμιζα ότι θα σπάσει σαν μπαλόνι και ο καρκίνος θα εξαπλωθεί σε όλο μου το σώμα.»

Ευτυχώς, μετά την αφαίρεση του όγκου και της 30 εκατοστών κύστης, οι γιατροί της είπαν πως ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί. Λίγες εβδομάδες μετά το χειρουργείο μπόρεσε και επέστρεψε στην κανονική της ζωή και όλα επανήρθαν στους κανονικούς της ρυθμούς

Η ογκολόγος που έκανε την εγχείρηση είχε ακόμα πιο απίστευτα νέα. Η γονιμότητά της δεν είχε επηρεαστεί καθόλου από την εγχείρηση. Τέλος καλό όλα καλά!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share