Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η δραματική ιστορία 46χρονου Έλληνα που πέθανε μόνος στο Μεξικό από κορωνοϊό - «Ραγίζει» καρδιές η γυναίκα του (Video)

Συγκλονίζει

14 Απριλίου 2020 13:01
Η δραματική ιστορία 46χρονου Έλληνα που πέθανε μόνος στο Μεξικό από κορωνοϊό - «Ραγίζει» καρδιές η γυναίκα του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δραματική είναι η ιστορία ενός 46χρόνου Έλληνα ο οποίος πέθανε μόνος στο Μεξικό από τον κορωνοϊό. Ενώ, συγκλονίζει με την περιγραφή του για τον κορωνοϊό ο Έλληνας γενικός χειρουργός, Γιώργος Νεραντζάκης.

Ο φονικός ιός τον χτύπησε μακριά από την πατρίδα και η σύζυγός του μετά από έναν δραματικό αγώνα δρόμου ζητάει πλέον να γίνει ό,τι πρέπει για να κηδέψει όπως αρμόζει τον άνθρωπό της και πραγματικά να συγκλονίζει με την περιγραφή της.

«Με πήραν από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι τον έριξαν σε καταστολή». Συγκλονισμένη τώρα περιμένει την τελευταία πράξη του δράματος. Το μόνο που ζητάει πια από την πολιτεία είναι να μεριμνήσει για τον Έλληνα και να γίνουν όλα σωστά και γρήγορα για να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον άνθρωπο της.

Δείτε στο βίντεο όσα λέει:

Αποκαλύψεις-σοκ από Έλληνα λοιμωξιολόγο - Έτσι θα είναι η «καθημερινότητά» μας (Video)

Αποκαλύψεις-σοκ από τον λοιμωξιολόγο, καθηγητή του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Νικόλαο Σύψα καθώς όπως είπε «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό», περιγράφοντας πως θα είναι η «καθημερινότητά» μας. Ενώ, η περιγραφή ενός 25χρονου ασθενούς με κορωνοϊό συγκλονίζει λέγοντας χαρακτηριστικά πώς από ένα απλό πονοκέφαλο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα τόνισε πως θα υπάρξει μεγάλη καμπάνια με συμβουλές για το πως θα πρέπει να είναι η καθημερινότητα των πολιτών. Στην συνέχεια τόνισε πως αν δεν προσέξουμε θα χαθεί η καλή πορεία που έχουμε διανύσει έως τώρα ενώ έριξε «βόμβα» για το πως ενδεχομένως λειτουργήσουν τα σχολεία από δω και πέρα.

«Για όλα θα υπάρξουν κανόνες, πως θα λειτουργούν τα σχολεία, σε τι αποστάσεις θα είναι οι μαθητές, ενδεχομένως λειτουργούν και σε βάρδιες. Για όλα θα υπάρξουν συστάσεις από την πολιτική ηγεσία, θα πρέπει να μάθουμε να υπάρχουμε και να ζούμε με τον ιό, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο ιός δεν θα φύγει απότομα και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του με ασφάλεια, γιατί αν δεν τηρηθούν οι συστάσεις θα ξαναέχουμε τα ίδια μέτρα» τόνισε ο γνωστός λοιμωξιολόγος.

Επιπλέον τόνισε πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι το πιο περίεργο όλων των εποχών. Όπως ανέφερε ο κ. Σύψας, για τον τουρισμό και για τους τουρίστες που έρχονται από δοκιμαζόμενες από τον κορονοϊό χώρες πιθανότατα θα πρέπει να φέρουν μαζί τους πιστοποίηση ότι είναι υγιείς. Τέλος, τόνισε πως αν χρειαστεί τεθούν και γεωγραφικά κριτήρια στο τουρισμό με σκοπό την προστασία μικρών νησιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share