Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Όταν ήταν 17 μηνών κάηκαν τα πόδια τους από την φωτιά που "πήρε" την μητέρα τους - Σήμερα είναι...

Μόλις τις δείτε θα "μείνετε"

14 Απριλίου 2020 11:45
Όταν ήταν 17 μηνών κάηκαν τα πόδια τους από την φωτιά που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αδελφές Μπέρνς ήταν μόλις 17 μηνών όταν έχασαν την μητέρα τους το 1988 από μια φωτιά, που τους έκαψε τα ποδαράκια τους, αλλά τους άφησε και άλλα εγκαύματα. Η εικόνα τους σήμερα σοκάρει.

Σύμφωνα με το ABC News, η Τσάντρα, η Tρέα Λιν η Τζόρνταν Μέι και ο πατέρας τους, Σκοτ,προσπάθησαν να διασωθούν μέσα από το παράθυρο του υπνοδωματίου τους. Η μητέρα τους, Πάτι, βρέθηκε αναίσθητη από την εισπνοή καπνού στο πίσω μέρος του σπιτιού τους στο Τέξας.

Η Πάτι πολέμησε για τη ζωή της στο νοσοκομείο για τρεις μέρες μετά τη φωτιά, αλλά, δυστυχώς, απεβίωσε στις 24 Σεπτεμβρίου στην ηλικία των 27 ετών.

Αλλά από κάποιο θαύμα, και τα τρία κορίτσια σώθηκαν από τα εγκαύματα τρίτου βαθμού που τους άφησαν με ουλές που καλύπτουν σχεδόν το ένα τρίτο του σώματός τους, όπως συνέβη και με αυτή την γυναίκα εδώ. Η αρχή της ζωής τους γέμισε με χειρουργικές επεμβάσεις, μοσχεύματα δέρματος, και φυσικά με θεραπευτικές συνεδρίες.

Όπως αναφέρει το ABC News, διαπιστώθηκε αργότερα ότι η φωτιά στο σπίτι που επιβίωσαν δεν ήταν ένα ατύχημα, αλλά εμπρησμός, και οι αρχές πίστευαν ότι ο πατέρας τους ήταν υπεύθυνος. Ο Σκοτ πήγε σε δίκη, αλλά αργότερα αθωώθηκε από τις κατηγορίες.

Η γιαγιά των τριδύμων λέει το ABC News έκανε ότι καλύτερο για να τους προστατεύσει από τις ειδήσεις σχετικά με δίκη του πατέρα τους. «Εμείς απλά δεν μιλάμε γι ‘αυτό. Είχαν ήδη περάσει τόσα πολλά που δεν ήθελα να έχουν να αντιμετωπίσουν κι όλα αυτά », λέει.

Και ενώ τα κορίτσια δύσκολα θυμούνται τον πόνο που υπέστησαν από τις διαδικασίες και η δίκη του πατέρα τους πέρασε, ήταν ακόμα τα εγκαύματα που τους τα θύμιζαν κάθε μέρα. Η Τζόρνταν λέει ότι ήταν το απίστευτο δέσιμο που μοιράζονται ως αδελφές που τους βοήθησε να ξεπεράσουν όλα αυτά τα σχόλια και τις μνήμες.

«Ήμασταν ευλογημένοι να έχουμε ο ένας τον άλλον όσο μεγαλώναμε, που όπως ξέρετε θα μπορούσαμε να περάσουμε όλες τις προκλήσεις μαζί,» λέει η Τζόρνταν . «Ξέρω ότι άλλοι άνθρωποι δεν το έχουν αυτό.» Στη συνέχεια, οι αδελφές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια θεραπεία με λέιζερ που χρησιμοποιεί ένα UltraPulse κλασματικό λέιζερ εκτομής για να τους βοηθήσει να εξομαλύνουν τα σημάδια τους.

Στα 22 τους χρόνια, ήταν που άρπαξαν την ευκαιρία. Μετά από έξι θεραπείες, οι πλέον 28 ετών η Τσάντρα, η Λίν, και Τζόρνταν απαλλάχτηκαν από την πλειοψηφία των ουλών τους.

Αναφέρεται ότι σήμερα πάνω από 50.000 άλλα θύματα εγκαύματος ακολούθησαν το παράδειγμά τους."Όταν όλος ο κόσμος γνωρίζει την ιστορία μας, νομίζω ότι θα υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουν ζήσει ακριβώς το ίδιο πράγμα»

Τώρα η ολοκαίνουργια Τζόρνταν ,μία make-up artist, προετοιμάζει το έδαφος για την επάνοδό της. Η Τσάντρα, ένας επαγγελματίας φωτογράφος, ήταν η πρώτη από τις τρίδυμες που παντρεύτηκε το 2013.

Σύμφωνα με την Today, η Τζόρνταν ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσε ποτέ να αισθανθεί άνετα με το νυφικό και να δείξει το στήθος ή τους ώμους της. Αλλά το να είναι σε θέση να βάλει ένα φόρεμα που να μπορεί να δείχνει το δέρμα της που ήταν συνηθισμένη να καλύπτει μέχρι εκείνη τη στιγμή και την έκανε να αισθάνεται καταπληκτικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share