Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Viral: Το βίντεο με την «άγρια» επίθεση του Εμανουέλ Μακρόν σε Γαλλίδα νοσοκόμα

Απίστευτο!

13 Απριλίου 2020 17:52
Viral: Το βίντεο με την «άγρια» επίθεση του Εμανουέλ Μακρόν σε Γαλλίδα νοσοκόμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έχει γίνει το βίντεο, όπου ο Εμανουέλ Μακρόν δείχνει μια απαράδεκτη στάση, φωνάζοντας σε μια Γαλλίδα νοσοκόμα, η οποία ήταν εμφανώς εξαντλημένη από την προσπάθεια να βοηθήσει στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Η νοσοκόμα, εξαντλημένη από την πολύωρη εργασία, εξέφρασε στον Γάλλο πρόεδρο το παράπονό της σχετικά με τις συνθήκες εργασίας με αποκορύφωμα ο Μακρόν να εκνευριστεί και να πει ότι για 15 χρόνια είναι το ίδιο πρόβλημα και ότι δε θα επωμιστεί αυτός αυτό το βάρος και ό, τι είναι να γίνει θα γίνει μετά την κρίση, την οποία προς το παρόν δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Στο «Αττικόν» νοσοκομείο… με μάσκα λόγω κορωνοϊού ο Αλέξης Τσίπρας (photos+video)

Στο «Αττικόν» νοσοκομείο βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο, ώστε να συγχαρεί το ιατρικό και νοσηλευτικό του προσωπικό για την προσπάθεια του να καταπολεμήσει τον κορωνοϊό.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο με μάσκα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και συνοδευόμενος από τους Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη, τόνισε ότι χρειάζεται στήριξη και στην πράξη για το ΕΣΥ, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, όπως ζήτησαν οι άνθρωποι του νοσοκομείου στη συνομιλία, που είχαν.

με Ξάνθο και Πολάκη ο Αλέξης Τσίπρας

«Ήρθα για να μάθω περισσότερα για την προσπάθεια που κάνετε και ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό, το διοικητικό αλλά κυρίως το νοσηλευτικό. Γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και ελπίζω να τη δίνουν με τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό, ενώ προ ημερών έκανε τη δική του οικονομική πρόταση.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη. Την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, Σπύρος Αποστολόπουλος.

Στο «Αττικόν» νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με κορωνοϊό και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας. «Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid», σημείωσε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου.

επισκέφθηκε το Αττικόν ο Αλέξης Τσίπρας

Κατά την επίσκεψή του, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, τους οποίους και ευχαρίστησε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν.

με μάσκα ο Αλέξης Τσίπρας

Αυτοί από την πλευρά τους υπογράμμισαν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share