Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συνετρίβη στρατιωτικό αεροπλάνο - Νεκροί δύο πιλότοι (Video)

Τραγωδία!

13 Απριλίου 2020 13:44
Συνετρίβη στρατιωτικό αεροπλάνο - Νεκροί δύο πιλότοι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη κατά τη διάρκεια αποστολής ρουτίνας κοντά στη Γκουχαράτ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Πακιστάν. Επίσης, ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει ένα ελικόπτερο να τυλίγεται στις φλόγες και να συντρίβεται!

Όπως αναφέρεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και οι δύο πιλότοι, ένας εκπαιδευτής και ένας εκπαιδευόμενος, σκοτώθηκαν στη συντριβή.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και φέρεται να είναι από το σημείο της συντριβής δείχνει ανθρώπους συγκεντρωμένους στο σημείο του δυστυχήματος. ​

Το αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν ένα μονοκινητήριο MFI-17 Mushshak, που είναι εκπαιδευτικό και έχει αναπτυχθεί από το Πακιστάν.

Συντριβή αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας!

Αεροσκάφος τύπου Mirage της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν συνετρίβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής στην επαρχία Παντζάμπ. Τραγωδία είχαμε στην Γαλλία πριν λίγες μέρες, με τρεις νεκρούς, από πτώση ελικοπτέρου.

«Η Πολεμική Αεροπορία του Πακιστάν αναφέρει με λύπη ότι εκπαιδευτικό αεροσκάφος PAF FT-7PG, ενώ επέστρεψε από τακτική επιχειρησιακή εκπαιδευτική αποστολή, συνετρίβη κατά την προσγείωση στην αεροπορική βάση του Πεσαβάρ» ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις του Πακιστάν.

Το Αρχηγείο Αεροπορίας συγκρότησε επιτροπή για να διερευνηθούν τα αίτια πίσω από τη συντριβή. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν υπάρχουν θύματα.

Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος! Νεκροί οι δύο πιλότοι!

Σημειώθηκε συντριβή μαχητικού αεροσκάφους MiG σήμερα στο βορειοδυτικό τμήμα του Ιράν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο πιλότοι, όπως μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων ILNA.

Πριν μια βδομάδα σημειώθηκε ακόμα ένα θρίλερ στον αέρα, μιας και αεροσκάφος με προορισμό το Περθ αναγκάστηκε να προσγειωθεί.

Θρίλερ στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους!

Ώρες αγωνίας βίωσαν οι επιβάτες του αεροσκάφος της Qantas με προορισμό το Περθ. Σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε εκτάκτως το πρωί της Κυριακής (15/12) στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ λόγω εμφάνισης πυκνού καπνού στην καμπίνα.

Πολλές είναι οι φορές, που οι επιβάτες έχουν βρεθεί σε αυτή την άσχημη κατάσταση, και δεν έχουν τον έλεγχο της. Μια ακόμα περίπτωση ήταν όταν ένας πιλότος αεροπλάνου έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου!

Μισή ώρα μετά την απογείωσή του, ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει και να δώσει εντολή για εκκένωση του αεροπλάνου από τις τσουλήθρες για τις περιστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, ο καπνός προκλήθηκε λόγω βλάβης στο υδραυλικό σύστημαTwitter

«Τρομακτική» χαρακτήρισε την περιπέτεια ένας από τους επιβάτες ενώ μία γυναίκα περιέγραψε μέσω Twitter: «Μόλις αναγκάστηκα να εγκαταλείψω την πτήση για Περθ λόγω μηχανικών προβλημάτων. Έπρεπε να κατέβουμε από τις φουσκωτές τσουλήθρες όταν η καμπίνα γέμισε καπνό και ο πιλότος φώναζε να εκκενώσουμε το αεροσκάφος».

«Ήμασταν στο διάδρομο προσγείωσης και περιμέναμε να ρυμουλκηθεί το αεροσκάφος όταν άρχισε να μυρίζει καμένο», ανέφερε ο επιβάτης Dillon Parker στο ABC.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share