Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Ανδρέας Σταματελάτος από κορωνοϊό

Θρήνος...

13 Απριλίου 2020 09:11
Πέθανε ο Ανδρέας Σταματελάτος από κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινητικός είναι ο αποχαιρετισμός από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες προς τον 59χρονο Αντρέα Σταματελάτο από το Λεβεντοχώρι που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, χτυπημένος από τον κορωνοιό, όπου έπασχε και από υποκείμενο νόσημα. Σοκ έχει προκληθεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον χαμό ενός κορυφαίου κωμικού επίσης από κορωνοϊό.

Ο 59χρονος ήταν εδώ και πολλά χρόνια μόνιμος κάτοικος Αθήνας και έχασε τη μάχη που έδινε τις τελευταίες δύο –περίπου- εβδομάδες νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η κηδεία του έγινε την Παρασκευή στο νεκροταφείο του Βύρωνα, σε πολύ στενό κύκλο συγγενών όπως ορίζουν και τα μέτρα πρόληψης επέκτασης του κορωναιού.

Πέθανε ο τραγουδιστής Δημήτρης Νεζερίτης

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η απώλεια του τραγουδιστή Δημήτρη Νεζερίτη ο οποίος έφυγε από την ζωή. Ενώ, σε νοσοκομείο των Βρυξελλών πέθανε σε ηλικία 57 ετών, νικημένος από τον κορωνοϊό, ο διακεκριμένος επιστήμονας και ερευνητής Θεόδωρος Παπάζογλου

Ο Δημήτρης Νεζερίτης είχε κάνει μεγάλη καριέρα στον ελληνικό τραγούδι, ενώ το 1992 είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Ο εκλιπών είχε συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, τους Γ. Πάριο, τον Δ. Μητροπάνο, την Βίκυ Μοσχολιού, την Τζένη Βάνου, τον Παύλο Μενιδιάτη και πολλούς ακόμα την δεκαετίες του 70 και του 80. Ο Δημήτρης Νεζερίτης ήταν ένθερμος φίλος της Παναχαϊκής και είχε ερμηνεύσει τον ύμνο της.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή Δημήτρη Νεζερίτη.

Ο Δημήτρης Νεζερίτης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (12/4) έπειτα από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο, αφήνοντας πίσω του τεράστιο κενό, αλλά παράλληλα μεγάλη καλλιτεχνική κληρονομιά. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας μας. "Θεά - Θεά - Θεά δυναμική, η ΠΑ - η ΠΑ - η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ"!

Η φωνή του Δημήτρη Νεζερίτη μας συντροφεύει εδώ και χρόνια στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από την ερμηνεία του στον ύμνο της Παναχαϊκής, υπήρξε και ένθερμος υποστηρικτής της.

Μάλιστα σε πολλές εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα, έβγαινε στην σκηνή με το κασκόλ της Παναχαϊκής! Δημήτρη, η "κοκκινόμαυρη" οικογένεια σου εύχεται καλό ταξίδι».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share