Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Μιλάνο: Συγκλονιστική ερμηνεία του Αντρέα Μποτσέλι στην άδεια Duomo για το Πάσχα των Καθολικών (video)

Ανατριχιαστικός

13 Απριλίου 2020 08:30
Μιλάνο: Συγκλονιστική ερμηνεία του Αντρέα Μποτσέλι στην άδεια Duomo για το Πάσχα των Καθολικών (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντρέα Μποτσέλι ερμήνευσε ζωντανά από τον καθεδρικό ναό Duomo του Μιλάνου για την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών.

H μουσική ενώνει, θεραπεύει, δίνει ελπίδα. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αντρέα Μποτσέλι με τη συναυλία του στον ιστορικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου, Ντουόμο.

Ο σπουδαίος τενόρος, αποδεχόμενος την πρόσκληση του δημάρχου του Μιλάνου, Μπέμπε Σάλα, τραγούδησε στον (άδειο) ναό, το βράδυ της Κυριακής 12 Απριλίου, που εορτάζει το Πάσχα η καθολική Εκκλησία.

Η συναυλία-προσευχή του Αντρέα Μποτσέλι μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το κανάλι του στο YouTube, αποτίοντας φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τον Covid-19. Εστειλε ένα μήνυμα αγάπης, μια αχτίδα φωτός στις σκοτεινές μέρες που περνούν οι χώρες που μετρούν καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς από τον ιό.

Η ερμηνεία του ήταν ανατριχιαστική, ενώ στο βίντεο που προβλήθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο παρουσιάστηκαν εικόνες από άδειους δρόμους ανά τον πλανήτη, που καθήλωναν.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο από την ερμηνεία του στο Athensmagazine.gr:

Αχτίδα ελπίδας στην Ιταλία: Στους 431 οι θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο

Αχτίδα ελπίδας έχει βγει στην Ιταλία, με τον αριθμό των θανάτων από κορωνοϊό να πέφτει, αφού η χώρα σημείωσε 431 το τελευταίο 24ωρο, ενώ τις προηγούμενες μέρες ο αριθμός αυτός ήταν διπλάσιος ή και παραπάνω.

Οι δε θεραπευμένοι, σήμερα, μειώνονται στους 1677. Πρόκειται, στην πλειοψηφία τους, για ελπιδοφόρα μηνύματα, τα οποία δεν επιτρέπουν, όμως, να περιοριστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Στην Ισπανία, όμως, ο εφιάλτης έχει επανέλθει, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 152.271. Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 156.363. Οι νεκροί έφτασαν τους 19.899, ενώ 34.211 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Στις ΜΕΘ βρίσκονται 3.343 ασθενείς και, συνολικά, 27.847 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 71.063 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 59.052 και οι νεκροί 10.621. Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 20.098 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 2.564. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 14.077, με 856 νεκρούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share