Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εικόνα μιας άλλης εποχής: Ψεξάζει όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων πριν τα πουλήσει λόγω κορωνοϊού

Φοβερό!

12 Απριλίου 2020 17:29
Εικόνα μιας άλλης εποχής: Ψεξάζει όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων πριν τα πουλήσει λόγω κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια φοβερή πραγματικότητα μας έχει φέρει η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού παγκοσμίως, με μία γυναίκα από την Ηλιούπολη, που ανεβάζει βιντεάκια για να προωθεί ανταλλακτικά αυτοκινήτων, να τα ψεκάζει πριν τα πουλήσει.

Σε μια εικόνα άλλης εποχής, η Ξένια Παπαγεωργοπούλου, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, δήλωσε πως αν δεν είχε προβεί σε αυτές τις κινήσεις προσαρμογής της επιχείρησής της στην περίοδο του κορωνοϊού μπορεί και να είχε κλείσει το κατάστημά της. Δείτε και τι συνέβη σε ζευγάρι, που δέχθηκε πρόστιμο 600 ευρώ.

«Ήθελα να κάνω λίγο πλάκα στους πελάτες γιατί υπήρχε φόβος και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό με το spray. Τα συνεργεία είναι ανοιχτά και εμείς είμαστε ανοιχτά για ό,τι χρειάζονται τα αυτοκίνητα, γιατί ειδικά τώρα με την ακινησία παρουσιάζουν προβλήματα», λέει η ίδια.

«Η παραλία είναι μόνο για δημότες αν…» - Έκτακτη ανακοίνωση για τη μαρίνα Φλοίσβου

Έκτακτη ανακοίνωση εκδόθηκε για τη μαρίνα Φλοίσβου, με το Δήμαρχο Φαλήρου να είναι ενοχλημένος από το γεγονός, ότι η παραλία «βούλιαξε» χθες (11/4) από κόσμο, αναφέροντας τελικά πως θα είναι ανοικτή υπό προϋποθέσεις για τους δημότες.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ, το 95% των πολιτών που πήγαν το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία του Φλοίσβου μπορεί να είχαν τα απαραίτητα χαρτιά, αλλά αρκετοί εξ αυτών ήταν από άλλες περιοχές της Αττικής, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Παλαιό Φάληρο».

Ο κ. Φωστηρόπουλος τόνισε πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα ζητήσει να υπάρχει έλεγχος στις εισόδους, ώστε να έχουν πρόσβαση μόνο οι δημότες της περιοχής. Ο δήμαρχος Φαλήρου εξήγησε ότι από το πάρκο Φλοίσβου μέχρι την Εδέμ, η παραλία Φλοίσβου έχει μήκος ενάμιση χιλιόμετρο. Συνεπώς, σε όλο το μήκος της θα πρέπει να βρίσκονται 300 πολίτες ταυτόχρονα, για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός. «Αν περπατάνε δύο άτομα ανά 10 μέτρα, θα έπρεπε να είναι συνολικά 300, όχι 300 άτομα ανά 200 μέτρα!», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share