Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στη Μητρόπολη της Λαμίας

Τραγικές εικόνες!

12 Απριλίου 2020 10:27
Φωτιά στη Μητρόπολη της Λαμίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ισχυρή φωτιά ξέσπασε στη Μητρόπολη της Λαμίας το πρωί της Κυριακής. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα και παρά τις υλικές ζημιές ευτυχώς η Πυροσβεστική έφτασε άμεσα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες φωτιά είχε ξεσπάσει σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη όπου δυστυχώς νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας.

Λόγω της φωτιάς η θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων τελείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά.

«Βοήθησε η Παναγία και αποφύγαμε την καταστροφή...», δήλωσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών ο οποίος πρόσθεσε: «Όταν είμαστε σε κατάσταση δοκιμασίας έρχονται και οι πειρασμοί... Μετά τον πειρασμό και τη δοκιμασία έρχεται η Ανάσταση, το φως και η λευτεριά...».

Σοκ: Καρέ-καρέ η «μάχη» με τις φλόγες στην φωτιά της Θεσσαλονίκης - Καθηγητής μουσικής ο 70χρονος νεκρός

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη νωρίς το πρωί της Παρασκευής (3/4), με τις εικόνες να σοκάρουν από τη «μάχη», που έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τις φλόγες, που εκδηλώθηκαν σε διαμέρισμα της Καλαμαριάς, με έναν νεκρό.

Ο 70χρονος άνδρας αποκαλύφθηκε πως ήταν καθηγητής μουσικής και εντοπίστηκε νεκρός ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στις 05.30 τα ξημερώματα σε ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με τέσσερα υδροφόρα οχήματα.

Το διαμέρισμα, που βρίσκεται σε 4όροφη οικοδομή επί της οδού Μουδανίων 10, είχε τυλιχθεί από καπνούς και όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του βρήκαν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε άλλος ένοικος της πολυκατοικίας, ενώ στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις και έχει ξεκινήσει η έρευνα για τα αίτια που την προκάλεσε.

Υπεθυμίζεται ότι την προηγούμενη Παρασκευή είχε χάσει τη ζωή του ηλικιωμένο ζευγάρι ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα- ρετιρέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Video+Photo Credits: Thesstoday.gr

Λέσβος: Πυρκαγιά σε ΜΚΟ έξω από καταυλισμό!

Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στη Λέσβο όταν πυρκαγιά ξέσπασε στις εγκαταστάσεις της ΜΚΟ "Stand by me Lesvos" έξω από τον καταυλισμό στην περιοχή της Μόριας.

Η αιτία της πυρκαγιάς είναι μέχρι στιγμής άγνωστη.

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση παρείχε τα τελευταία δύο χρόνια υπηρεσίες εκπαίδευσης σε ενήλικες αιτούντες άσυλο. Στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου είχε κλείσει με απόφαση της Περιφέρειας Bορείου Αιγαίου.

Ωστόσο, μια ακόμη πυρκαγιά ξέσπασε πριν δύο ημέρες στην Πάτρα με αποτέλεσμα ένας ηλικιωμένος να χάσει τη ζωή του, δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share