Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Δύσκολες ώρες για τη αγαπημένη ηθοποιό Σούλη Σαμπάχ!

Τι συμβαίνει;

11 Απριλίου 2020 08:27
Σοκ: Δύσκολες ώρες για τη αγαπημένη ηθοποιό Σούλη Σαμπάχ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η είδηση για τις δύσκολες ώρες, που ζει η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια Σούλη Σαμπάχ, η οποία φαίνεται πως δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή, χωρίς μάλιστα να μπορεί να δεχθεί εύκολα την επίσκεψη φίλων της.

Άνθρωπος του περιβάλλοντός της, ο οποίος την επισκέπτεται με τεράστια προσοχή, ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα να «κολλήσει» τον κορωνοϊό, αναφέρει μάλιστα πως η 89χρονη σήμερα Σαμπάχ είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι εδώ και έναν χρόνο, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Σούλη Σαμπάχ δεν έχει κανέναν συγγενή κοντά της και στο πλευρό της βρίσκεται μόνο μία οικονόμος που την φροντίζει.

Μάλιστα, λόγω της πανδημίας και υπό το φόβο της διασποράς του κορωνοϊού οι φίλοι της αποφεύγουν να την επισκέπτονται. Δείτε και ποια διάσημη τραγουδίστρια βιώνει δύσκολες στιγμές, με τον πατέρα της να έχει κορωνοϊό.

Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρούσε από παλιά επέστρεψε για να την ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο. Η Σούλη Σαμπάχ το πάλεψε και κέρδισε αυτή τη μάχη.

Όμως, μια πτώση που είχε από τη σκάλα πριν από δύο χρόνια την καθήλωσε στο κρεβάτι.

Η Σούλη Σαμπάχ είχε πει στην τελευταία της συνέντευξη το 2018: «Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι τέτοια, που αργά ή γρήγορα θα νιώσεις μοναξιά, αν δεν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο στη ζωή. Ο καλλιτέχνης παλεύει με τη ματαιοδοξία του, με τα εγώ του. Και όταν τα φώτα σβήσουν, τότε αντιλαμβάνεται πως όλη η ζωή του κρεμόταν σε ένα τεντωμένο σχοινί χωρίς γυρισμό. Δυστυχώς κι εγώ, όταν βρισκόμουν στις δόξες μου, δεν έπαιρνα τηλέφωνα τους συναδέλφους μου. Άρα γιατί εκείνοι να μου τηλεφωνήσουν;».

Πέθανε το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Πέθανε ένα από τα πιο γνωστά κορίτσια της μακρόχρονης κινηματογραφικής ιστορίας του Τζέιμς Μποντ, η ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν ή η θρυλική Πούσι Γκαλόρ του «Χρυσοδάχτυλου», σε ηλικία 94 ετών.

«Με μεγάλη μας θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε το θάνατο της Όνορ Μπλάκμαν σε ηλικία 94 ετών. Πέθανε ειρηνικά από φυσικές αιτίες στο σπίτι της στο Lewes, στο Sussex, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς της» ανέφερε η επίσημη δήλωση της οικογένειάς της

Γεννημένη το 1925 στο Έσεξ της Αγγλίας και εκ γενετής προικισμένη με μια απαράμιλλη ομορφιά, είχε συμμετάσχει σε πολυάριθμες γνωστλες ταινίες μεταξύ των οποίων και «Οι Εκδικητές», «So Long at the Fair», «Μια αξέχαστη νύχτα» και «Ο Ιάσονας και οι Αργοναύτες» (Ήρα) ενώ η τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν στο δημοφιλέστατο «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς».Αξιομνημόνευτη, εξάλλου, ήταν και η ερμηνείας, ως Κάθι Γκέϊλ, στους τηλεοπτικούς «Avengers».

Το πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο δεν σταματάει, μιας και πρόσφατα από την ζωή έφυγε και η Σίρλεϊ Ντάγκλας, όπως θα διαβάσετε εδώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share