Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ο υδράργυρος τραβάει την ανηφόρα μέχρι και..."- Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τον καιρό

Δείτε την πρόγνωση

10 Απριλίου 2020 21:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τον καιρό των δύο επόμενων ημερών, που όπως φαίνεται θα είναι σχετικά καλός. Ο υδράργυρος τραβάει την ανηφόρα, με την οποία θα αναστηθεί ο Λάζαρος, και με το καλό και εμείς.

Περιμένουμε ομίχλες το βράδυ και αίθριο ουρανό σε όλη την χώρα, και ανά τόπους βροχές και νεφώσεις το μεσημέρι. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στην Αττική με την θερμοκρασία να φτάνει έως και τους 22 βαθμούς. Την Κυριακή περιμένουμε ομίχλες και γενικά αίθριο ουρανό, αλλά από το μεσημέρι πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο για τοπικές μπόρες.

Με μικρή πτώση η θερμοκρασία την Κυριακή και βοριάδες. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ανά περιοχές στο παρακάτω βίντεο, και τον καιρό του Πάσχα με βάση τα μερομήνια εδώ.

«Υψηλές θερμοκρασίες, αλλά σε αυτές τις περιοχές θα βρέξει» - Πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό (video)

Η θερμοκρασία… τραβά την ανηφόρα για τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, που όμως προειδοποιεί κιόλας πού θα δούμε μπόρες. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης βλέπει και... καλά νέα από τον καιρό για τον κορωνοϊό.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, παρουσιάζοντας τον καιρό των επόμενων ημερών στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, τόνισε ότι σήμερα (10/4) ο καιρός θα είναι καλός, με ανέμους έως 6 μποφόρ και τη μέγιστη θερμοκρασία στους 23 βαθμούς, αν και μπορεί σε βουνά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας να υπάρξουν μπόρες.

Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη θα υπάρξει ηλιοφάνεια, με τους ανέμους σε αμφότερες της περιοχές να βρίσκονται στα 4-5 μποφόρ και τον υδράργυρο να φτάνει τους 21 βαθμούς.

Τις επόμενες ημέρες μπορεί οι μπόρες να ισχύσουν, αλλά όσο προχωράμε στη Μεγάλη Εβδομάδα, η θερμοκρασία θα ανεβάσει κι άλλο την τιμή της.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share