Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόρινθος: Νεκρός 65χρονος που έπεσε από τον 2ο όροφο νοσοκομείου

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία,

10 Απριλίου 2020 21:00
Κόρινθος: Νεκρός 65χρονος που έπεσε από τον 2ο όροφο νοσοκομείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 65χρονος ασθενής έπεσε από τον 2ο όροφο της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου και νοσηλευόταν, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Άνοιξε το παράθυρο το απόγευμα της Παρασκευής και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στο κενό στην πίσω πλευρά του κτιρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι ακόμα ένας άνδρας κατέληξε πριν λίγο από τον φονικό ιό, και είναι ο 5ος θάνατος για σήμερα.

Ο 65χρονος ήταν αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο εξέπνευσε μετά από λίγη ώρα, παρά τις διαρκείς προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Θρίλερ στην Πάτρα - Νεκρός 49χρονος

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας άνδρας ηλικίας 49 ετών στο σπίτι του στην Παραλία Πατρών. Ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ενώ, τραγωδία είχαμε και στη Μόρια με νεκρό ένα 16χρονο από άγριες συμπλοκές

Θρίλερ στο Ίλιον: Ο 5χρονος γιος πυροβόλησε την 7χρονη αδελφή του!

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, στο Ίλιον, οι δύο γονείς της 7χρονης που τραυματίστηκε από βολίδα μικρού διαμετρήματος στο πόδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκαν ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους και τον 5χρονο γιο του και κάποια στιγμή βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο.

Όπως υποστήριξαν οι δύο γονείς, τα παιδιά περιεργάζονταν το μπρελόκ-όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι. Το κοριτσάκι διακομίστηκε, χθες, Σάββατο 4 Απριλίου, από τη μητέρα του και τη θεία του, στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Κι όλα αυτά λίγους μήνες μετά και την τραγική κατάληξη με 3χρονο που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Σημειώνεται, ότι στη συνέχεια η 30χρονη και η θεία του κοριτσιού έφυγαν από το νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του παιδιού ήταν ο 59χρονος παππούς του.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, το μπρελόκ-όπλο ανήκει στον πατέρα της μικρής και ενώ τα δύο παιδιά το περιεργάζονταν, μέσα στο σπίτι τους, ο αδελφός της 7χρονης πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share