Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Όταν οι γιατροί είδαν το στόμα του μωρού ανατρίχιασαν - Μόλις κατάλαβαν ποιος του το έκανε, τους σηκώθηκε η τρίχα

Δεν πάει το μυαλό σας

10 Απριλίου 2020 16:25
Όταν οι γιατροί είδαν το στόμα του μωρού ανατρίχιασαν - Μόλις κατάλαβαν ποιος του το έκανε, τους σηκώθηκε η τρίχα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτό το μωρό βρέθηκε κακοποιημένο και με τραύματα στο σώμα του. Αυτό που ανακάλυψαν όμως οι γιατροί τους έκανε να ανατριχιάσουν.

Το αστυνομικό τμήμα του Greenville συνέλαβε τους γονείς ενός 5 μηνών αγοριού. Το βρέφος μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο της Βόρειας Καρολίνας από τους γονείς του, Μπίλι Ρέι Χόκινς, 21, και Ρέιτσελ Τζέιντ Νικόλ Χέρον, 19, αφού ισχυρίστηκαν πως ένα παιχνίδι που είχε εξερράγη στο στόμα του.

Όταν όμως οι γιατροί το εξέτασαν είδαν πως είχε δύο σπασμένα χέρια, το ένα μάτι του ήταν μελανιασμένο και πρησμένο και είχε μελανιές και κοψίματα σε όλο του το μικροσκοπικό σώμα. Υπήρχαν επίσης και σημάδια από προηγούμενους τραυματισμούς στο σώμα του. Ακόμα ένα περιστατικό που κάνει τους γιατρούς να ανησυχούν και δεν προκλήθηκε λόγω κάποιας αλλεργίας, όπως αυτό που βρήκαν σε αυτό το μωρό.

Κανένα παιχνίδι δεν θα μπορούσε να του προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά. Σύμφωνα με αναφορές, το ζευγάρι τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για παιδική κακοποίηση.

Αυτή η γυναίκα πέθανε μόλις γέννησε το μωρό της , 37 δευτερόλεπτα αργότερα θα συμβεί κάτι που θα σας σοκάρει...

Πίστευε ότι θα πεθάνει γεννώντας το μωρό της, δεν υπολόγισε όμως ότι 37 δευτερόλεπτα αργότερα θα συμβεί αυτό...

Πολύ πριν η σπάνια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Στέφανι γίνει η αιτία του θανάτου της λίγο μετά τη γέννηση του γιου της, εκείνη είχε ένα τρομερό προαίσθημα…

Ίσως αυτό να ήταν η αιτία που όταν τελικά πέθανε, ήταν μόλις για 37 δευτερόλεπτα!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Στέφανι ήταν 20 εβδομάδων έγκυος στο δεύτερο παιδί της, όταν ένα πρόβλημα με τον πλακούντα εμπόδιζε την φυσιολογική γέννηση του παιδιού. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η κατάσταση μπορούσε να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη και να οδηγήσει σε ακατάσχετη αιμορραγία. Η Στέφανι ήταν σίγουρη πως η ζωή της θα τερμάτιζε με την πρώτη ανάσα του δεύτερου παιδιού της…

Οι γιατροί την διαβεβαίωσαν πως θα υπήρχαν επιπλέον φιάλες αίματος για παν ενδεχόμενο – αν και μέχρι και την τελευταία στιγμή όλες οι εξετάσεις έδειχναν φυσιολογικές – πράγμα που μάλλον της έσωσε τη ζωή.

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα του τοκετού, αποχαιρέτισε την οικογένειά της, φίλησε την κόρη της και είπε στον σύζυγό της ότι την έκανε την «πιο ευτυχισμένη γυναίκα στη γη».

Και όπως το προέβλεψε, η καρδιά της σταμάτησε…

Η Στέφανι υπέφερε από εμβολή αμνιακού υγρού με αποτέλεσμα για 37 δευτερόλεπτα να είναι τεχνικά νεκρή.

Ώρες αργότερα και εκείνη συνέχισε να αιμορραγεί, ευτυχώς όμως η επιμονή της να ειναι οι γιατροί προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο εν τέλει της έσωσε τη ζωή…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share