Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Φοβερό: Αυτή η παίκτρια του MasterChef 4 είχε μαγειρέψει μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι στην εκπομπή του

Ο λόγος για την...

10 Απριλίου 2020 15:47
Φοβερό: Αυτή η παίκτρια του MasterChef 4 είχε μαγειρέψει μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι στην εκπομπή του
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το φετινό MasterChef για ακόμη μία φορά κερδίζει τη μάχη της τηλεθέασης, αποτελώντας ένα από τα αγαπημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά μία παίκτριά του δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά, έχοντας συμμετάσχει και στην εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι.

Ο λόγος γίνεται για την Ντέμη Γεωργίου, η οποία κατάφερε στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης να μείνει στο διαγωνισμό, με τον Ηρακλή να αποχωρεί. Παλιότερα, όμως, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «My Way», που παρουσίαζαν μαζί ο διάσημος σεφ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι δυο τους είχαν επισκεφθεί το εστιατόριο, που διατηρούν η Ντέμη με τη σύζυγό της πριν από δύο χρόνια, ενώ η Ντέμη από τότε ανέφερε, ότι είναι vegan, κάτι που «διαλύει» κάθε αμφιβολία για την φετινή της παρουσία και τις διάφορες τοποθετήσεις της, σχετικά με το αν έχουν σκοπιμότητα.

Ο Έκτορας Μποτρίνι, μάλιστα, της είχε πλέξει το εγκώμιο, λέγοντας πως «έχεις μια φιολοσοφία, που έχει ως σκοπό να βελτιώσει τον πλανήτη μας και βάζεις ένα λιθαράκι». Όταν, δε, τη ρώτησε κατά πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της αυτό το γεγονός, εκείνη του απάντησε πως νιώθει πολύ καλύτερα στο σώμα της και την καθημερινότητά της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Δεν μπορώ καν να σκεφτώ ότι…» - Το μήνυμα-«γροθιά» στον κορωνοϊό από τον Έκτορα Μποτρίνι

Ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» την πόρτα των επιχειρήσεων, με αρκετά μάλιστα εστιατόρια να τρέμουν το «λουκέτο» και να το σκέφτονται σοβαρά, με τον Έκτορα Μποτρίνι να αποκλείει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Δείτε και το προ ημερών του ξεχωριστό μήνυμα.

Ο διάσημος σεφ προχώρησε σε μια ανάρτηση-«γροθιά» εναντίον του φονικού ιού στο Instagram, τονίζοντας πως… δε θα κλείσει το σπίτι του το ίδιο και δεν πρόκειται καν να το σκεφτεί, ενώ στο τέλος αναφέρει μια ξεχωριστή φράση.

Δείτε τι έγραψε:

«Διαβάζω πως αρκετοί από τους πιο προβεβλημένους σεφ του κόσμου δηλώνουν πως αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο ή πως έχουν την πρόσθεση τους να κλείσουν οριστικά τα εστιατόρια τους. Προσωπικά, δεν μπορώ ούτε καν να σκεφτώ την ιδέα αυτή. Γεννήθηκα μέσα σε ένα εστιατόριο, σε μια οικογένεια που θεωρούσε τη δουλειά του μάγειρα μονόδρομο, οπότε αν έκλεινα το εστιατόριο μου θα ήταν σα να κλείνω οριστικά την πόρτα του σπιτιού μου.

Η λύση δεν είναι να κατεβάσεις τα ρολά. Η λύση βρίσκεται στην αλλαγή κι αυτή την αλλαγή μελετάω τώρα, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να το βάζω κάτω. Ναι, θα χρειαστώ βοήθεια. Βοήθεια χρειάζονται και δικαιούνται να ζητήσουν όσοι θέλουν να προχωρήσουν.

Η ζωή αρχίζει εκεί που τελειώνει ο φόβος».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share