Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια - Διαγνώστηκε με κορωνοϊό ο πατέρας της (photo)

Σοκ!

10 Απριλίου 2020 12:32
Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια - Διαγνώστηκε με κορωνοϊό ο πατέρας της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες βιώνει τις τελευταίες ώρες η πασίγνωστη τραγουδίστρια Rihanna καθώς ο πατέρα της, Ronald Fenty διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο ίδιος ο πατέρας της Rihanna δήλωσε ότι πίστευε πως θα πεθάνει κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον κορωνοϊό και η κόρη του, έκανε ότι ήταν καλύτερο για εκείνον. Επίσης, θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια και ο 3χρονος γιος της, με το μήνυμά της στα κοινωνικά δίκτυα να συγκλονίζει.

«Η κόρη μου μάθαινε κάθε μέρα νέα μου. Νόμιζα ότι θα πεθάνω για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να πω, πως σε αγαπώ τόσο πολύ. Έκανε τόσα πολλά για μένα. Εκτιμώ όλα αυτά που έχει κάνει”, είπε χαρακτηριστικά ο Ronald Fenty.

Κορωνοϊός - Θετική η Μάριαν Φέιθφουλ

Η τραγουδίστρια Μάριαν Φέιθφουλ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου, μιας και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Αυτό ανακοίνωσε χθες Σάββατο η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που την εκπροσωπεί.

«Ο μάνατζερ της Μάριαν Φέιθφουλ (…) επιβεβαίωσε ότι η Μάριαν λαμβάνει θεραπεία για την covid-19 σε νοσοκομείο του Λονδίνου», ανήρτησε στο Twitter η Republic Media.

«Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και αντιδρά καλά στη θεραπεία. Της ευχόμαστε γρήγορη και πλήρη ανάρρωση», πρόσθετε η ανακοίνωση.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα Πένι Αρκέιντ, φίλη της 73χρονης Φέιθφουλ, έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook ότι η Βρετανίδα τραγουδίστρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο την Τρίτη αφού εμφάνισε βήχα ενώ βρισκόταν σε καραντίνα.

«Έχει ξεπεράσει και έχει επιβιώσει από τόσα πράγματα στη ζωή της, περιλαμβανομένου του να είναι η Μάριαν Φέιθφουλ, που θα ήταν τραγωδία αν χανόταν από έναν ιό», έγραψε η Σουζάνα Βεντούρα, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Πένι Αρκέιντ.

Ακόμα μια τραγουδίστρια που βρέθηκε θετική, μετά από αυτή που θα δείτε εδώ, και νοσηλεύεται ενώ πολλοί έχουν χάσει την ζωή τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share