Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σε αυτά τα διόδια έχουν στηθεί μπλόκα της Αστυνομίας - Πρόστιμο και... πίσω στο σπίτι για τους οδηγούς (Video)

Μεγάλη προσοχή

10 Απριλίου 2020 09:24
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σε αυτά τα διόδια έχουν στηθεί μπλόκα της Αστυνομίας - Πρόστιμο και... πίσω στο σπίτι για τους οδηγούς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κομβικό θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ το προσεχές Σαββατοκύριακο που θα δώσει ένα δείγμα για το πως θα κινηθεί ο κόσμος και μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, στο πλαίσιο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ενόψει του Πάσχα, ώστε να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα αν αυτό κριθεί σκόπιμο.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει να ενεργεί ήδη σε πολλούς σταθμούς διοδίων και προβαίνει σε ελέγχους ενώ οι παραβάτες θα πληρώνουν πρόστιμο, θα τους αφαιρούνται οι πινακίδες και θα επιστρέφουν πίσω στο σπίτι τους.

Τα κλιμάκια της Αστυνομίας από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (10/4) έχει στήσει μπλόκα στα διόδια Ελευσίνας, Αφιδνών στον κόμβο Μαλακάσας αλλά και στο Καπανδριτι.

Δείτε το βίντεο:

Μάγκες Ελληνάρες βλέπουν το μπλόκο στην Ελευσίνα και φεύγουν από παράδρομο γιατί έχουν για τόσο... ηλίθιους τους Αστυνομικούς (video)

Νόμιζαν οτι θα ξεφύγουν μπαίνοντας την τελευταία στιγμή στον παράδρομο, αλλά και εκεί τους περίμενε και άλλο μπλόκο. Για τόσο ηλίθιους έχουν τους Αστυνομικούς ορισμένοι Ελληνάρες...

Όπως είχαν προαναγγείλει οι υπεύθυνοι, από το πρωί διεξάγονται αυστηροί έλεγχοι στις δύο εξόδους της Αθήνας (και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας), προκειμένου να αποφευχθεί μαζική έξοδος προς την επαρχία που ελοχεύει τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παρά λοιπόν την αυστηροποίηση των μέτρων δεν έλειψαν αυτοί που περίμεναν πως με κάποιο τρόπο θα μπορούσαν να περάσουν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ευτράπελα περιστατικά.

Ένα από αυτά μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΙ και αφορά τα διόδια της Ελευσίνας...

Εκεί λοιπόν όσοι είχαν ξεκινήσει χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά, βλέποντας οτι υπάρχει μία λωρίδα διέλευσης από τα διόδια και είναι αναπόφευκτος ο έλεγχος, στρίβουν τελευταία στιγμή από την παλιά εθνική.

Μόνο που και εκεί τους περίμενε έλεγχος, καθώς λίγο πιο κάτω είχε στηθεί μπλόκο.

Έτσι, μέχρι το μεσημέρι οι αρχές είχαν βεβαιώσει 10 παραβάσεις πάνω στο σταθμό των διοδίων και άλλες 6 στην παλιά εθνική.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share