Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Συνεργασία βόμβα στην ελληνική αγορά

Κίνηση ματ

10 Απριλίου 2020 08:01
ΑΒ Βασιλόπουλος: Συνεργασία βόμβα στην ελληνική αγορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια είναι η συμφωνία "βόμβα" στην ελληνική αγορά που έκαναν τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος;

Συγκεκριμένα η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και του γλυκού προμηθεύοντας καταστήματα εστίασης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενισχύει την παρουσία της τα τελευταία 4 χρονιά και στο κομμάτι του σούπερ μάρκετ.

Η εταιρεία ξεκίνησε με τον no. 1 κωδικό της την Πατσαβουρόπιτα που δημιούργησε trend με το πατσαβουριασμένο φύλλο της και πλέον εχει εντάξει στην γκάμα της τις γλυκές απολαύσεις που κερδίζουν τις καρδιές των καταναλωτών ολο ένα και περισσότερο.

Στο δίκτυο καταστημάτων του ΑΒ Βασιλόπουλου, ο οποίος χτες μάλιστα κάτι το πολύ ευχάριστο και online θα βρείτε τις 4 απίθανες πατσαβουρόπιτες Νάξου, Κρήτης και τις νέες γεύσεις Μυτιλήνης με κασέρι και κεφαλοτύρι καθώς και τη Vegan πίτα με φυτικό τυρί.

Η νέα κατηγορία έτοιμων γλυκών τώρα είναι διαθέσιμη και στον ΑΒ. Θα βρείτε αποκλειστικά τη νέα γεύση Τούρτα Εκμέκ Κανταΐφι και την Τούρτα Σοκολατίνα Αμυγδάλου, αλλά και την Μπουγάτσα με Βανίλια Μαδαγασκάρης που θα σας ξελογιάσουν από την πρώτη μπουκιά.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρομερές ευκαιρίες - Εκπτώσεις και δώρα σε προϊόντα που είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, πρόσφατα έβγαλε το νέο της κατάλογο με εκπτώσεις αλλά και +1 δώρο για όλους τους καταναλωτές!

Έτσι λοιπόν, το Athensmagazine σήμερα έψαξε και βρήκε για εσάς μια ακόμη μεγάλη προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα οποία φροντίζουν πάντα για όλους.

Αγαπημένα τρόφιμα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας όπως είναι το αλεύρι που τώρα στο σπίτι όλο και περισσότεροι από εμάς χρειαζόμαστε για να κάνουμε ψωμί, έχουν άλλο ένα πακέτο δώρο

Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας ακόμη θέλουμε πάντα ένα σνακ στο σπίτι. Θα βρείτε τη συσκευασία με το δώρο άλλο ένα σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος της χώρας!

Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς για τις ηλεκτρονικές αγορές των αγαπημένων σας προϊόντων, να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να τα αγοράσετε και ηλεκτρονικά!

Τεράστια είδηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Μια τρομερή είδηση "έσκασε" για τον ΑΒ Βασιλόπουλο! Τι ανακοίνωσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ;

Συγκεκριμένα, σε μια ανακοίνωση προχώρησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στην οποία ενημερώνει για την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex για την ενίσχυση της υπηρεσίας "Παράδοση στο σπίτι".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η φροντίδα για τους πελάτες μας καθώς και η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή τους, είναι η δική μας προτεραιότητα. Καθημερινά. Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με τη SPEEDEX και ενισχύουμε την υπηρεσία της “παράδοσης στο σπίτι”, για τις αγορές που εσείς κάνετε από το κατάστημα.

Η ενισχυμένη υπηρεσία για "παράδοση στο σπίτι" ξεκινάει σήμερα και θα εφαρμοστεί σε 129 καταστήματα ΑΒ στην Αττική.

Έτσι, για τις αγορές που εσείς πραγματοποιείτε από Δευτέρα έως και Σάββατο μέχρι τις 17:30 – 18:00, σε ένα από τα καταστήματα ΑΒ, στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, η SPEEDEX αναλαμβάνει την "παράδοση στο σπίτι", ανάλογα με το πλήθος των αποστολών, έως τις 20:30 της ίδιας ημέρας (Διαστήματα Παράδοσης: 08:30-11:30, 11:30-14:30, 14:30-17:30, 17:30-20:30). Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα, είμαστε όλοι εδώ για εσάς, με "λύσεις" για τη δική σας καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share