Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

32χρονη πέθανε στην κηδεία της μητέρας της που είχε «φύγει» από κορωνοϊό - Η τραγική αληθινή ιστορία που συγκλονίζει (photo)

Σοκ!

10 Απριλίου 2020 08:01
32χρονη πέθανε στην κηδεία της μητέρας της που είχε «φύγει» από κορωνοϊό - Η τραγική αληθινή ιστορία που συγκλονίζει (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τραγική αληθινή ιστορία έρχεται στο φως με την 32χρονη Λάουρα Ρίτσαρντς να παθαίνει έμφραγμα και να πεθαίνει στην κηδεία της μητέρας της, η οποία είχε χάσει την ζωή της από τον κορωνοϊό. Επίσης, η ιστορία μιας γυναίκας στο Σικάγο στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν οι ΗΠΑ πίστευαν ότι ήταν ακόμα προστατευμένες από τον κορωνοϊό, συγκλονίζει.

«Κατέβαζαν το φέρετρο της μητέρας μου στο έδαφος και η Λάουρα είπε ξαφνικά ότι δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Χτυπούσε το στήθος της. Η κόρη μου της είπε να καθίσει κάτω και της έβαλε ένα παλτό γύρω της αλλά με τα βιας μπορούσε να μιλήσει ή να αναπνεύσει» περιγράφει στη Daily Mail η 45χρονη Σάντι που δηλώνει συντετριμμένη για τις δύο απώλειες της οικογένειας.

«Ακόμα και ο εφημέριος προσπάθησε να της σώσει τη ζωή. Αλλά δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, έπαθε βαρύ έμφραγμα. Να χάνεις την αδερφή σου στην κηδεία της μαμάς σου είναι σαν ταινία τρόμου. Ήταν μόλις 32.».

Η γιαγιά και μητέρα 4 παιδιών πέθανε στο νοσοκομείο από κορωνοϊό. Θάφτηκε δίπλα στον σύζυγό της Κέβιν που πέθανε το 2012. Η κόρη της Λάουρα θάφτηκε δίπλα της, μια ημέρα αργότερα.

Τραγωδία: Έγκυος με κορωνοϊό πέθανε την ώρα της γέννας

Μια έγκυος γυναίκα, που ήταν θετική στον κορωνοϊό, πέθανε κατά τη διάρκεια της γέννας σε νοσοκομείο του Λονδίνου, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μωρό της, ενώ ακριβώς ίδια ιστορία είχαμε και στην Βραζιλία με θύμα 33χρονη ημέρα.

“Οι νοσηλευτές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους” αναφέρει πηγή στην The Sun για το θάνατο της γυναίκας στο Whittington Hospital.

“Η μητέρα είχε κορωνοϊό και η ασθένεια δεν έχει ακόμα αποκλειστεί ως η αιτία θανάτου της. Το παρήγορο είναι ότι το μωρό επέζησε” αναφέρει η ίδια πηγή.

Δεν έχουν δοθεί άλλες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για το θάνατό της, για το αν το μωρό είχε ήδη έρθει στον κόσμο ή ήρθε μετά το θάνατο της. Το νεογέννητο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημεριδας, δεν θεωρείται θετικό στον Covid-19!

Ο θάνατος συνέτριψε το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της βρετανικής πρωτεύουσας που μετρά ήδη 20 θανάτους από την πανδημία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share