Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βγήκε από την εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την οικογένεια του

9 Απριλίου 2020 21:39
Βγήκε από την εντατική ο Μπόρις Τζόνσον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την οικογένεια του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, αφού σήμερα βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας στην οποία βρισκόταν τις τελευταίες 3 ημέρες. Παρά τους φόβους του γιατρού του ο πολιτικός τα κατάφερε και κέρδισε τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό, δείτε εδώ τι δήλωσε πρόσφατα ο γιατρός του.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο, ο Τζόνσον έχει εξαιρετικά καλή διάθεση και έχει μεταφερθεί σε θάλαμο. Οι γιατροί θα τον παρακολουθούν στενά σε αυτήν την πρώτη φάση της ανάρρωσής του.

Απέραντη θλίψη στη Βρετανία: Ακόμη 887 νεκροί το τελευταίο 24ωρο από κορωνοϊό!

Η Βρετανία δεν «έσπασε» νέο ρεκόρ σε νεκρούς από τον κορωνοϊό, αλλά το σίγουρο είναι πως ο μακάβριος αριθμός των 887 στο τελευταίο 24ωρο βυθίζει στο πένθος το Νησί.

Η νέα αυτή θλιβερή είδηση σημαίνει πως ο φονικός ιός έχει κοστίσει την ζωή 7.984 ανθρώπων, με το νησί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τον νέο απολογισμό. Δείτε και τα τελευταία νέα για την υγεία του Μπόρις Τζόνσον.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ημερήσια «άλματα» σε ό,τι αφορά τον αριθμό των νεκρών στην Βρετανία από τότε που ο κορωνοϊός άλλαξε για πάντα τον κόσμο ολόκληρο.

Απίστευτο: Νοσοκόμες φορούν σακούλες σκουπιδιών σαν στολή κορωνοϊού!

Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει στη Βρετανία, με τρεις νοσοκόμες να φορούν σαν στολήσακούλες σκουπιδιών και να αποτελούν κύριο θέμα συζήτησης στο Νησί.

Οι ίδιες, φυσικά, δεν το διάλεξαν αλλά αναγκάστηκαν να αυτοσχεδιάσουν εξαιτίας της έλλειψης εξοπλισμού για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, ειδικού για την προσέγγιση σε ασθενείς με κορωνοϊό, δείχνοντας το γεγονός, ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας βρίσκεται επίσης υπό κρίση.

Οι τρεις τους βρέθηκαν, κατά συνέπεια, θετικές στον κορωνοϊό, όπως αναφέρει η «The Daily Telegraph», με το νοσοκομείο να αποτελεί το πρώτο σε ολόκληρη την χώρα, που είχε σημάνει συναγερμό για κρίσιμο περιστατικό, προτού αρχίσει ο φονικός ιός να σπέρνει τον τρόμο, με μια έγκυο μάλιστα να έχει πεθάνει εξαιτίας του.

Πάνω από το μισό προσωπικό, πάντως, φαίνεται πως έχει βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό, διαμαρτυρόμενο παράλληλα για την ανικανότητα του Συστήματος Υγείας να τους προσφέρει βασικό εξοπλισμό κι ελπίζοντας να δοθεί μια λύση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share