Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκανε 4 ώρες βόλτα με το λεωφορείο επειδή έπληττε - Τσουχτερό το πρόστιμο που της επιβλήθηκε

Δεν άντεχε να μείνει άλλο σπίτι της

9 Απριλίου 2020 16:55
Έκανε 4 ώρες βόλτα με το λεωφορείο επειδή έπληττε - Τσουχτερό το πρόστιμο που της επιβλήθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

400 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε σε μια γυναίκα στην Ιταλία που παρά τις απαγορεύσεις και την καραντίνα που έχει τεθεί σε ολόκληρη τη χώρα προς αποφυγήν της περαιτέρω μετάδοσης του κορωνοϊού, εκείνη επέλεξε να κάνει τέσσερις ολόκληρες ώρες βόλτα με το λεωφορείο. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη παραβίαση που έχει σημειωθεί μετά την ανακοίνωση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, δείτε εδώ πόσες παραβιάσεις έχουν καταγραφεί στη χώρα μας.

Σοκαριστική είναι φυσικά και η δικαιολογία της "παρανομίας" της. Η γυναίκα είπε χαρακτηριστικά, πως έπληττε και δεν άντεχε άλλο μέσα στο σπίτι της.

Ο οδηγός του δημόσιου μέσου μεταφοράς της ζήτησε πολλές φορές να κατέβει, αλλά μάταια, ώσπου στο τέλος εγκατέλειψε τις προσπάθειες και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί όπως ήταν αναμενόμενο την κατέβασαν από το λεωφορείο και της επέβαλαν το τσουχτερό πρόστιμο των 400€.

Ιταλία: Κατέρρευσε γέφυρα στην Γένοβα - Τους έσωσε η απαγόρευση κυκλοφορίας

Γέφυρα μήκους 260 μέτρων κατέρρευσε στη Βόρεια Ιταλία και κυριολεκτικά τους έσωσε η... απαγόρευση κυκλοφορίας, αφού δεν υπήρξαν θύματα.

Η γέφυρα βρισκόταν πάνω από τον ποταμό Μάγκρα στην επαρχία Μάσα Καράρα και συνέδεε την Γένοβα με την Φλωρεντία.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν αμέσως στο σημείο αλλά και τα πυροσβεστικά συνεργεία αναφέρουν ότι θα είχαμε θρηνήσει θύματα αν δεν υπήρχε η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κοροναϊού.

Η γέφυρα είχε ρωγμές, σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά είχε εγκριθεί η χρήση της.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς, δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την La Repubblica, η πυροσβεστική υπηρεσία που βρέθηκε στο σημείο προσπάθησε να διασφαλίσει πως το κοινό θα έμενε σε απόσταση από την γέφυρα, που έχει σπάσει σε μια σειρά από μεγάλες πλάκες. Μάλιστα νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από την κατάρρευση γέφυρας στην Γένοβα πριν 2 χρόνια όταν και σκότωσε πάνω από 40 άτομα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share