Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

Μάγκες Ελληνάρες βλέπουν το μπλόκο στην Ελευσίνα και φεύγουν από παράδρομο γιατί έχουν για τόσο... ηλίθιους τους Αστυνομικούς (video)

Που πάτε ρε;

9 Απριλίου 2020 15:33
Μάγκες Ελληνάρες βλέπουν το μπλόκο στην Ελευσίνα και φεύγουν από παράδρομο γιατί έχουν για τόσο... ηλίθιους τους Αστυνομικούς (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νόμιζαν οτι θα ξεφύγουν μπαίνοντας την τελευταία στιγμή στον παράδρομο, αλλά και εκεί τους περίμενε και άλλο μπλόκο. Για τόσο ηλίθιους έχουν τους Αστυνομικούς ορισμένοι Ελληνάρες...

Όπως είχαν προαναγγείλει οι υπεύθυνοι, από το πρωί διεξάγονται αυστηροί έλεγχοι στις δύο εξόδους της Αθήνας (και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας), προκειμένου να αποφευχθεί μαζική έξοδος προς την επαρχία που ελοχεύει τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παρά λοιπόν την αυστηροποίηση των μέτρων δεν έλειψαν αυτοί που περίμεναν πως με κάποιο τρόπο θα μπορούσαν να περάσουν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ευτράπελα περιστατικά.

Ένα από αυτά μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΙ και αφορά τα διόδια της Ελευσίνας...

Εκεί λοιπόν όσοι είχαν ξεκινήσει χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά, βλέποντας οτι υπάρχει μία λωρίδα διέλευσης από τα διόδια και είναι αναπόφευκτος ο έλεγχος, στρίβουν τελευταία στιγμή από την παλιά εθνική.

Μόνο που και εκεί τους περίμενε έλεγχος, καθώς λίγο πιο κάτω είχε στηθεί μπλόκο.

Έτσι, μέχρι το μεσημέρι οι αρχές είχαν βεβαιώσει 10 παραβάσεις πάνω στο σταθμό των διοδίων και άλλες 6 στην παλιά εθνική.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας και τον Ιούνιο; Ραγδαίες εξελίξεις

Για όλες τις εξελίξεις γύρω από την μάχη με τον κορωνοϊό μίλησε ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μεταξύ άλλων, είπε: "Είμαστε επικοινωνία με Εκκλησία. Εξετάζουμε θέματα όπως το ωράριο, για να μην υπάρξει συνωστισμός, αλλά και αν κάποιος βγαίνει για τους λόγους που επιτρέπονται να μπορεί να ασκήσει κι ατομική προσευχή."

Σε εθνικό επίπεδο, πέραν του ευρωπαϊκού, η κυβέρνηση ξεδιπλώνει ένα συνεκτικό πακέτο μέτρων για τη στήριξη της οικονομίας. «Ήδη εφαρμόζονται τα δημοσιονομικά μέτρα που ελήφθησαν για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο ενώ προωθείται η επανάληψή τους για τον Μάιο και τον Ιούνιο. Επομένως τα δημοσιονομικά μέτρα φθάνουν μέχρι και 14 δισεκατομμύρια ευρώ περίπου», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών,.

Χαρακτήρισε ως fake news τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ημερομηνίες άρσης μέτρων, ενώ τόνισε ότι τα μέτρα που παίρνουμε αντιμετωπίζουν την κρίση με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα. Πρέπει να κρατήσουμε εφεδρείες. Δεν είναι ώρα συνομωσιολογίας ούτε ανέφικτων υποσχέσεων.

Στέλιος Πέτσας απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα νέα μέτρα

Για το Eurogroup

Μείζον ζήτημα της ημέρας αποτελεί η συνέχεια της διάσκεψης του Eurogroup, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει συμφωνία ώστε να βρεθεί λύση που θα εξασφαλίσει ότι η επανεκκίνηση θα είναι γρήγορη και ισχυρή, αλλά παρ’ όλ’ αυτά, όπως είπε, «ευελπιστούμε οι σχετικές διαφορές να γεφυρωθούν».

Το σχέδιο ενσωματώνει παρεμβάσεις ύψους 540 δισεκατομμυρίων ευρώ και βασίζεται σε τρεις πυλώνες: τη χρηματοδότηση με περίπου 100 δισεκ. ευρώ για τη στήριξη της εργασίας από το πρόγραμμα Sure της Κομισιόν, τη χρηματοδότηση με περίπου 200 δισεκ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για μόχλευση ώστε να υπάρξει ρευστότητα στην οικονομία και τρίτον τη χρηματοδότηση με 240 δισεκ. ευρώ, περίπου δηλαδή το 2% του ΑΕΠ κάθε κράτους μέλους από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, τον ESM. Πρόσθεσε δε ότι ως προς το τελευταίο σκέλος η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών δέχονται ως μοναδική προϋπόθεση την τήρηση των ευρωπαϊκών συνθηκών και τη χρήση των χρημάτων αυτών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού χωρίς άλλους όρους, περιορισμούς και προϋποθέσεις.

Για τις Πανελλαδικές

Ανέφερε ότι σήμερα το απόγευμα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα ανακοινώσει την ύλη των εξετάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Για την εγκύκλιο της Εκκλησίας

Για την εγκύκλιο της Εκκλησίας και τις λειτουργίες ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας, είπε ότι είμαστε επικοινωνία με Εκκλησία. Εξετάζουμε θέματα όπως το ωράριο, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός, αλλά και αν κάποιος βγαίνει για τους λόγους που επιτρέπονται να μπορεί να ασκήσει και ατομική προσευχή.

Για τις εκλογές

Για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι αυτές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. «Δεν ασχολούμαστε με τις φοβίες της αντιπολίτευσης» είπε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share