Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θα συγκινηθείτε: Μητέρα τράβηξε ένα συγκλονιστικό βίντεο λίγο πριν δώσει το μωρό της για υιοθεσία

Τρομερή ιστορία!

9 Απριλίου 2020 14:20
Θα συγκινηθείτε: Μητέρα τράβηξε ένα συγκλονιστικό βίντεο λίγο πριν δώσει το μωρό της για υιοθεσία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μητέρα τράβηξε ένα συγκλονιστικό βίντεο λίγο πριν δώσει το μωρό της για υιοθεσία!

«Με το βίντεο αυτό θα ξέρει το μωρό μου ότι πάντα το ήθελα». Η Χάνα Μόνγκιε από τη Γιούτα της Αμερικής, έπρεπε να πάρει μια απίστευτα δύσκολη απόφαση:

Να δώσει το μόλις δύο μηνών γιο της Taggart για υιοθεσία. Έτσι αποφάσισε να γυρίσει ένα τρυφερό βίντεο με το σκεπτικό κάποτε να το δει και το μωρό της. Στο βίντεο που μοιράστηκε στη σελίδα της στο facebook Love What Matters Facebook, η Χάνα εξηγεί στον γιο της Ταγάτ γιατί αναγκάστηκε να το δώσει σε ένα ζευγάρι για να τον αναθρέψει...Ωστόσο δεν είναι η μόνη μάνα που καταγράφει αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, δείτε και αυτή τη γυναίκα που έβγαλε σε φωτογραφία όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης.

Αυτός είναι ο γιος μου, ο Ταγάτ, τον οποίο έβαλα σε λίστα έγκρισης υιοθεσίας το Μάρτιο του 2016», έγραψε στην περιγραφή του βίντεο. Αυτό το βίντεο έγινε ώστε να μπορεί να μάθει κάποτε το μωρό μου, πως ότι έκανα ήταν αποκλειστικά από αγάπη γι ‘αυτόν. Ποτέ δεν θα πρέπει να σκεφτεί ότι τον έδωσα ή ότι δεν τον αγαπούσα. Θα είναι πάντα σε θέση να γνωρίζει ότι τον αγαπούσα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο.

Η Χάνα ήταν 18 ετών όταν έμεινε έγκυος. Ο πατέρας της Ταγάτ, ήταν 20. Όπως εξηγεί στο βίντεο, ήταν πολύ ενθουσιασμένος για την εγκυμοσύνη της.

«Ο μπαμπάς σου σε αγαπούσε τόσο πολύ από την αρχή» , λέει στο μωρό. «Όμως ο μπαμπάς σου πέθανε ενώ ήμουν έγκυος. Έτσι έπρεπε να πάρω αυτή τη σκληρή απόφαση».

Μετά την ανάγνωση χιλιάδων προτάσεων για υιοθεσία η Χάνα Μόνγκιε βρήκε ένα ζευγάρι, τον Μπραντ και την Έμιλι, το οποίο ζούσε επίσης στη Γιούτα.

«Διάβασα την επιστολή τους και αμέσως σκέφτηκα, Αυτοί είναι»
Σήμερα το ζευγάρι, που στο μεταξύ υιοθέτησε ακόμη ένα νεογέννητο, έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη Χάνα Μόνγκιε. Της επιτρέπουν να βλέπει το μωρό της όσες φορές θέλει και μάλιστα συχνά τη φωνάζουν και για babysitting. Όπως χαρακτηριστικά ομολόγησε η Χάνα στο AB.C., «Ήταν η μεγαλύτερη ευλογία που οι Marshes ήταν τόσο πρόθυμοι να με δεχτούν στην οικογένειά τους»

«Αν έχω μετανοιώσει; Κάθε φορά που επισκέπτομαι τονΤαγάτ, φεύγω με αίσθηση της χαράς και σιγουριάς που μπήκε σε μια τέτοια οικογένεια. Όχι ποτέ δεν έχω ποτέ μετανιώσει για την απόφασή μου».

Θα συγκινηθείτε: Νεαρός φοιτητής θα έχανε την φωνή του προκειμένου να σώσει τον πατέρα του από τον καρκίνο!

Μια συγκινητική ιστορία θα διαβάσετε παρακάτω για έναν νεαρό φοιτητή της όπερας από την Τουρκία που παραλίγο να έχανε την φωνή του για να σώσει τον πατέρα του! Ο πατέρας δυστυχώς είχε καρκίνο...

Ο Μαζλούμ Ντογάν, ένας σπουδαστής όπερας στο Πανεπιστήμιο Mimar Sinan Fine Arts στην Κωνσταντινούπολη, έδωσε τρία τέταρτα από το συκώτι του για να βοηθήσει τον 48χρονο πατέρα του Αλί Ντογάν, ο οποίος διαγνώστηκε τον περασμένο Μάιο με καρκίνο και οι γιατροί του έδιναν μονάχα έναν μήνα ζωής.

Αν και ο Αλί Ντογάν διαφώνησε με την απόφαση του γιου του, ο Μαζλούμ αρνήθηκε οποιαδήποτε άλλη δωρεά για τον πατέρα του και ζήτησε από τον χειρουργό Σινάσι Σεβμίς να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του να είναι εκείνος ο δωρητής του οργάνου.

Έπειτα από τη μεταμόσχευση που στέφθηκε με επιτυχία τον περασμένο Αύγουστο, ο πατέρας κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τη νόσο, ενώ ο γιος δεν υπέστη καμία ζημιά στο διάφραγμά του κι επομένως δεν έχασε τη φωνή του.

Ο Ντογάν είπε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ότι δεν σκέφτηκε στιγμή τα χρήματα και τον βιοπορισμό του μπροστά στην περιπέτεια της υγείας του πατέρα του.

«Ο πατέρας μου είναι νέος. Έχει να ζήσει πολλά και να αποκτήσει εμπειρίες» εξήγησε, προσθέτοντας ότι η καριέρα του στην όπερα δεν είναι σημαντική μπροστά στην υγεία του πατέρα του.

Ανύπαντρος πατέρας, 35 ετών, υιοθέτησε πέμπτο παιδί με ειδικές ανάγκες!

«Η επέμβαση ήταν δύσκολη. Η μεταμόσχευση του οργάνου ήταν ο μοναδικός τρόπος να σωθεί η ζωή του. Ξέραμε ότι θα χάναμε τον πατέρα μας», σημείωσε ο Μαζλούμ Ντογάν που επιβεβαίωσε ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την υγεία του μετά την εγχείριση.

Ο ίδιος εξήγησε ότι ήταν 18 ετών όταν δώρισε το ήπαρ του, προσθέτοντας ότι προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στο θέμα της δωρεάς οργάνων, έφτιαξε μια ταινία μικρού μήκους σε συνεργασία με το νοσοκομείο Yeni Yuzyil University Gaziosmanpasa, όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση.

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Τώρα μπορώ και ονειρεύομαι, κοιτάω προς το μέλλον» είπε ο Αλί Ντογάν υπογραμμίζοντας ότι με την εγχείρηση είναι σαν να «γεννήθηκε ξανά».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share