Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έσκασε ανακοίνωση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Τι συνέβη;

9 Απριλίου 2020 08:19
Έσκασε ανακοίνωση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είδηση που προσφέρει πολλά χαμόγελα, "έσκασε" από την αλυσίδα, ΑΒ Βασιλόπουλος. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της, η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει Δήμους με το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" και Φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Μετά τη δωρεά εξοπλισμού και λογισμικού συστήματος για ΜΕΘ, ύψους 494.000 ευρώ, προς το Υπουργείο Υγείας, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναλαμβάνει να φροντίσει εκείνους που μας χρειάζονται περισσότερο και να διευρύνει τη στήριξή της σε Δήμους μέσα από το Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι", υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αλλά και σε Φορείς ολόκληρης της χώρας που καλούνται να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες ειδικά αυτή την περίοδο. Το συνολικό κόστος της νέας δωρεάς προς Δήμους, ΜΚΟ και Κοινωφελείς Οργανισμούς ανέρχεται σε 500.000 ευρώ.

Ξεκινώντας με το Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" και τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, τον Δήμο Αθηναίων, η ΑΒ θα καλύψει τα έξοδα μεταφοράς 16.000 πακέτων με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και τα έξοδα 11.500 διαδρομών για την ανταπόκριση σε αιτήματα πολιτών, για τους επόμενους 3 μήνες.

Πρόκειται για μια ενέργεια, η οποία στηρίζει το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι Plus" του Δήμου Αθηναίων και απευθύνεται στους ηλικιωμένους, σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα, σε άπορες οικογένειες και στους μοναχικούς συνανθρώπους μας, σε εκείνους, δηλαδή, που αντιμετωπίζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο από την πανδημία.

Το πρόγραμμα προσφέρει συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, νοσηλευτική φροντίδα, οικογενειακή βοήθεια, ενώ ενισχύεται με την παροχή κατ’ οίκον βασικών αγαθών, όπως φάρμακα, τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής." Εκτός όμως, από αυτή τη βοήθεια στο σπίτι, η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος, σκέφτηκε και τους υπαλλήλους της, γι αυτό προχώρησε σε έκτακτο bonus.

ΑΒ Βασιλόπουλος - Αγοράστε τρία προϊόντα απολύμανσης και καθαρισμού μόνο με 9,99€

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει για εμάς, λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, και έβγαλε μια σούπερ προσφορά σε προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, είναι εδώ καθημερινά για να σας παρουσιάζει προσφορές και αυτή δεν παρακάτω δεν πρέπει να την χάσετε με τίποτα. Βρείτε τα αγαπημένα σας και χρήσιμα προϊόντα Klinex και Skip στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

Αγοράστε 3 από αυτά στην τιμή των 9,99 ευρώ μόνο. Η προσφορά ισχύει έως την Κυριακή 12/04/2020. Για να δείτε όλο το φυλλάδιο με τις σούπερ τιμές, μπείτε εδώ. Εμείς πάντως θα σας προτείνουμε να κοιτάξετε και τις προσφορές στα τρόφιμα, μιας και οι τιμές τους είναι ασυναγώνιστες, και σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει τίποτα από το σπίτι σας σε αυτή την δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share