Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο - Πέθανε ο Παναγιώτης Σάββας

Θρήνος...

8 Απριλίου 2020 21:23
Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο - Πέθανε ο Παναγιώτης Σάββας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη προκάλεσε στον επιχειρηματικό κόσμο της Πάτρας και ιδιαίτερα στην Άνω Πόλη η είδηση θανάτου του Παναγιώτη Σάββα, ιδιοκτήτη επί σειρά ετών της ιστορικής ταβέρνας «1871» στην Άνω Πόλη στην οδό Αγίου Δημητρίου 47.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του και συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του. Επίσης, σε ηλικία 63 ετών «έφυγε» ο Διονύσης Κατσίκας του Ιωάννη αφού πάλεψε με την επάρατο νόσο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ - Πέθανε ιστορικό στέλεχος (photo)

Έφυγε από τη ζωή το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, Μαρία Μασσαρά – Δαφαλιά. Η Μαρία Μασσαρά υπήρξε ένα από τα δυναμικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα, από την ίδρυση του κόμματος το 1974. Είχε διατελέσει μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και υποψήφια βουλευτής Αχαίας. Ακόμη ένα σοκ στην πολιτική σκηνή μετά τον χαμό του 45χρονου Κώστα Παπαδημητρίου

Η κηδεία της έγινε στις 12 το μεσημέρι στην πόλη των Καλαβρύτων. Η εκλιπούσα είχε διατελέσει Νομαρχιακή Σύμβουλος Αχαΐας, επί θητείας του Δημήτρη Κατσικόπουλου και Πρόεδρος. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ογκολογικού Ξενώνα «Ελπίδα» στην Πάτρα. Στην επιμονή και στην υπομονή της οφείλεται η λειτουργία του.

Το 2018 έφυγε από τη ζωή η κόρη της Θεοδώρα μετά από μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένεια. Το 2016 είχε χάσει και το σύζυγό της Ευθύμιο Μασσαρά, γεωπόνο και πρώην Διευθυντής Εγγείων Βελτιώσεων Αχαΐας, σε ηλικία 91 ετών.

Βαρύ πένθος στη Νέα Δημοκρατία: Πέθανε πρώην βουλευτής!

Μεγάλο πλήγμα και θλίψη έφερε στο χώρο της πολιτικής η είδηση του θανάτου του πρώην βουλευτή Γιάννη Κατσαφάδου, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε το λόγο που θρηνεί και το ΠΑΣΟΚ.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην πολιτικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Το κόμμα μας εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Κατσαφάδου.

Ο Γιάννης Κατσαφάδος εκλέχτηκε βουλευτής Πειραιά και Νήσων στις εκλογές του 1974 και βουλευτής Α' Πειραιά στις εκλογές του 1977, ενώ ήταν από τους πρώτους ευρωβουλευτές του κόμματός μας. Ο Γιάννης Κατσαφάδος υπηρέτησε την πατρίδα και την παράταξη σε δύσκολα χρόνια. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share