Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Tραγουδιστής από την Αρμενία βγήκε στο μπαλκόνι και τραγούδησε Βέρτη για να ψυχαγωγήσει τους γείτονές του

Χάρισε ένα live εν όψει καραντίνας!

8 Απριλίου 2020 17:55
Tραγουδιστής από την Αρμενία βγήκε στο μπαλκόνι και τραγούδησε Βέρτη για να ψυχαγωγήσει τους γείτονές του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Tigran Khanjaryan βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στο Βέλγιο, που παραμένει σε lockdown λόγω του κορωνοϊού , και άρχισε να τραγουδά το «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη. Μάλιστα, τραβούσε live με το κινητό του θέλοντας να μοιραστεί τη στιγμή και το τραγούδι του και με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Βίντεο από το live του Αρμένιου τραγουδιστή
Γείτονες του Αρμένιου τραγουδιστή ακούγοντάς τον βγήκαν σε μπαλκόνια και παράθυρα και απόλαυσαν την ερμηνεία του. Κάποιοι άρχισαν να σφυρίζουν και άλλοι να χειροκροτούν, δείχνοντας να το απολαμβάνουν.

Τραγουδιστές και djs, από τη στιγμή που αποφασίστηκε το lockdown, θέλησαν να μοιράσουν αισιοδοξία, όπως εκείνοι ξέρουν. Βγήκαν σε μπαλκόνια και ταράτσες και άρχισαν να τραγουδούν ή να παίζουν μουσική.

Cover Nikos Vertis An eisai ena asteri ❤️⭐️ #covid19 #stayhome #staysafe #blousesblanches #cover #nikosvertis

Posted by Tigran Khanjaryan on Friday, April 3, 2020

Συγκίνηση: Έλληνες πολίτες βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και χειροκροτούν! (video)

Οι Έλληνες το είπαν… και το έκαναν! Ενώθηκαν και χειροκρότησαν για την προσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών να σταματήσουν, με τη δική τους σειρά, την φονική δραστηριότητα του κορωνοϊού, που σήμερα αριθμεί τέσσερα θύματα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ισπανίας.

Σε μια συγκινητική κίνηση, οι πολίτες της Αθήνας και όχι μόνο βγήκαν στα μπαλκόνια τους και ανταποκρίθηκαν στο ραντεβού που υπήρχε για τις 9 το βράδυ. Το χειροκρότημα υποστήριξης προς όσους παλεύουν με τον φονικό ιό είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για την καταπολέμησή του. Δείτε, επίσης, όσα συγκινητικά λέει ο αδελφός του 53χρονου θύματος του ιού.

Και ίσως ο ουρανός τον επόμενο καιρό… να γίνει πιο γαλανός.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του Athensmagazine.gr:

Πολίτες βγαίνουν στα μπαλκόνια και χειροκροτούν στην Αθήνα!

Posted by AthensMagazine.gr on Sunday, March 15, 2020

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share