Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

936 νεκροί σε ένα 24ωρο - Αρνητικό «ρεκόρ» θανάτων στη Βρετανία από τον κορωνοϊό

Τραγωδία!

8 Απριλίου 2020 16:53
936 νεκροί σε ένα 24ωρο - Αρνητικό «ρεκόρ» θανάτων στη Βρετανία από τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη μία δραματική μέρα στη Βρετανία, όπου ανακοινώθηκαν 936 νεκροί σε ένα 24ωρο από τον κορωνοϊό και συνολικά πλέον οι θάνατοι να φτάνουν τους 7.095, με ένα ανατριχιαστικό βίντεο να έρχεται στο φως από την μάχη που δίνουν τόσο οι γιατροί όσο και οι ασθενείς μέσα στις ΜΕΘ.

Πιο αναλυτικά, στην Αγγλία πέθαναν 828 άτομα στα νοσοκομεία, ηλικίας από 22 έως 103 ετών. Άλλες 77 απώλειες καταγράφηκαν στη Σκωτία, όπου διαγνώστηκαν 336 κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες. Στην Ουαλία οι νεκροί άγγιξαν τους 33, ενώ 284 πολίτες μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό. Επιπλέον πέντε θάνατοι καταγράφηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία.

Σοκ: Αυτοκόνησε 15χρονος λόγω του κορωνοϊού - Ανατριχιάζει η μητέρα του

Αυτοκτόνησε ένας 15χρονος στη Βρετανία λόγω του κορωνοϊού καθώς σύμφωνα με τη μητέρα του ένιωθε απομονωμένος από τον κόσμο στη διάρκεια του lockdown, με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο και την Κυβέρνηση να προχωρά σε νέα έκτακτη ενημέρωση.

Ο 15χρονος Κίαν Σάουθγουέι, είπε στη μητέρα του πως ήθελε «να τα κάνει όλα να περάσουν γρήγορα». Πέντε ημέρες αργότερα, ο Κίαν βρέθηκε νεκρός, αφήνοντας πίσω του συντετριμμένη την οικογένειά του.

Η 40χρονη μητέρα του απευθύνει έκκληση στους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους στη διάρκεια της κρίσης με τον κορωνοϊό. «Ήταν τόσο αναπάντεχο, είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι. Έχουμε παγώσει. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει πως ο Κιαν δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, δεν είχε κατάθλιψη. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει πως συμβαίνει πολύ γρήγορα. Πιστεύω πως κυριολεκτικά ένιωθε απομονωμένος από τον κόσμο λόγω του ιού. «Ο Κίαν αγαπούσε τη ζωή. Έλεγε πως δεν μπορούσε να περιμένει να περάσουν όλα και πως ήθελε να τα κάνει όλα να περάσουν γρήγορα.

«Ήταν πολύ κοινωνικός. Ήταν και λίγο ντροπαλός αλλά και πολύ ευγενικός. Σκεφτόταν όσους αγαπούσε, ήταν καταπληκτικός. Δεν το περιμέναμε αυτό, συνεχώς μιλάμε κι ενθαρρύνουμε τα παιδιά να μιλήσουν, δεν κρύβουμε τίποτα. Ο Κίαν ήξερε πως είναι οκ να μην είναι κάποιος καλά και δεν μίλησε. Δεν θα μάθουμε ποτέ».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share