Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Αγωνία για την έγκυο σύζυγο του Μπόρις Τζόνσον: Πήρε μέσα σε δάκρυα τηλέφωνο τους φίλους της!

Τι ευθύνες πρόκειται να αναλάβει;

8 Απριλίου 2020 10:23
Αγωνία για την έγκυο σύζυγο του Μπόρις Τζόνσον: Πήρε μέσα σε δάκρυα τηλέφωνο τους φίλους της!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σε κατάσταση αγωνίας βρίσκεται η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σύντομα αναμένεται να φέρει στη ζωή το παιδί τους, με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στην εντατική λόγω κορωνοϊού. Δείτε και τι ισχύει για την «άδεια» θέση του Τζόνσον.

Η 32χρονη Κάρι Σίμοντς, η οποία μένει στο σπίτι του ζευγαριού, που έχει κοινή πορεία από το 2018, στο νότιο Λονδίνο, σύμφωνα με την Telegraph το βράδυ της μεταφοράς του Βρετανού πρωθυπουργού στο νοσοκομείο Σεν Τομας, τηλεφώνησε την Κυριακή το βράδυ κλαίγοντας στους φίλους της λέγοντάς τους πόσο ανησυχεί για τον άνθρωπό της τον οποίο έχει να δει πολύ καιρό.

Ο 55χρονος Μπόρις και η σύντροφός του δεν έχουν συναντηθεί εδώ και 15 ημέρες καθώς λίγο μετά την διάγνωση στον Βρετανό πρωθυπουργό, η Σίμοντς βρέθηκε επίσης να έχει ήπια συμπτώματα κορωνοϊού.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος πέρασε δεύτερο βράδυ στην εντατική, έχει σύμφωνα με τις πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ τις αισθήσεις του αλλά χρειάζεται οξυγόνο. Δεν είναι επίσης γνωστό αν μπορούν να μιλήσουν έστω και από το τηλέφωνο και έτσι η Κάρι Σίμοντς ενημερώνεται τόσο από το νοσοκομείο όσο και από το πρωθυπουργικό γραφείο για την κατάσταση του συντρόφου της.

Όπως σημειώνουν οι βρετανικές εφημερίδες αν ο Μπόρις Τζόνσον έχει ορίσει την Κάρι ως τον κοντονότερο συγγενή του τότε εκείνη θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για λογαριασμό του όπως για το αν πρέπει να μπει σε καταστολή και να υποστηριχθεί η αναπνοή του με τεχνικά μέσα.

Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώνονται και οι πρώην σύζυγοι του Μπόρις Τζόνσον και τα τέσσερα παιδιά του, η 26χρονη Λάρα Λέτις, ο 24χρονος Μάιλο Άρθουρ, η 24χρονη Κάσια Πίτσις και ο 22χρονος Θίοντορ Απόλο τα οποία απέκτησε με την δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα. Ο βρετανός πρωθυπουργός έχει και ένα πέμπτο παιδί με την σύμβουλο τέχνης Έλεν ΜακΙντάιρ την 11χρονη Στέφανι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share