Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λιοντάρι έφαγε γυναίκα που βγήκε από το σπίτι της για έναν απίστευτο λόγο

Σοκαριστική είδηση!

8 Απριλίου 2020 07:49
Λιοντάρι έφαγε γυναίκα που βγήκε από το σπίτι της για έναν απίστευτο λόγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η είδηση που αναφέρει, ότι μια γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από λιοντάρι, μόλις βγήκε από το σπίτι της. Οι λεπτομέρειες ανατριχιάζουν.

Μετά την ιστορία με το λιοντάρι που επιτέθηκε σε ένα παιδάκι, διαβάσαμε μια τραγική είδηση, όπου μια αγρότισσα έχασε τη ζωή της από το άγριο ζώο. Συγκεκριμένα, η 58χρονη Ντάρι Τσισάνγκουε βγήκε το βράδυ της 30ης Μάρτη από το σπίτι, συνοδεία του άντρα της, για να κάνει την ανάγκη της.

Σύμφωνα με την μαρτυρία ενός γείτονα, ξαφνικά, ένα λιοντάρι την χτύπησε στο κεφάλι, προκαλώντας της ένα μεγάλο τραύμα. Στη συνέχεια το λιοντάρι προσπάθησε να την τραβήξει μέσα στις φυλλωσιές, ενώ ο σύζυγός της καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια. Μέχρι να φτάσουν οι γείτονες, ο άντρας της άτυχης γυναίκας είχε κατορθώσει να τη βγάλει από τα σαγόνια του θηρίου.

Η 58χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχή, αλλά, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά της. "Η μεγάλη απώλεια αίματος και η απόσταση μεταξύ του χωριού και του νοσοκομείου συνέβαλαν στο θάνατό της", ανέφερε ο επικεφαλής του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τη διοικητή της περιοχής, Σάρα Τσιγάμπα, το λιοντάρι που επιτέθηκε στη γυναίκα θανατώθηκε.

Ως μέτρο ασφαλείας, η Τσιγάμπα συμβούλευσε τους ντόπιους στην περιοχή να αποψιλώσουν τη βλάστηση γύρω από τα σπίτια τους, ιδίως κατά τη διάρκεια της εποχής των βροχών, που διανύουμε, ώστε τα άγρια θηρία να μην κρύβονται κοντά στις κατοικίες.

Μια λέαινα σκότωσε ένα λιοντάρι - Ο τρόπος που το έκανε θα σας σοκάρει

Άναυδοι μείναμε, όταν μάθαμε πως μια λέαινα σκότωσε ένα λιοντάρι σε έναν ζωολογικό κήπο. Οι υπεύθυνοι μόλις είδαν το περιστατικό, σοκαρίστηκαν.

Μετά την επίθεση λιονταριών σε βουβάλι (δείτε εδώ τη ιστορία) είδαμε μια επίθεση ανάμεσα στα άγρια ζώα που μας παραξένεψε. Συγκεκριμένα, μια λιονταρίνα σκότωσε τον πατέρα των τριών μικρών της, προκαλώντας του ασφυξία με τα σαγόνια της στον ζωολογικό κήπο της Ιντιανάπολις των ΗΠΑ όπου ζουν, μια επίθεση την οποία το προσωπικό δεν μπορεί να κατανοήσει.

Τα λιοντάρια -η 12χρονη Ζούρι και ο 10χρονος Νίακ- ζούσαν μαζί στον ζωολογικό κήπο επί οκτώ χρόνια και απέκτησαν τρία μικρά το 2015. Οι φύλακες δεν είχαν παρατηρήσει ποτέ επιθετική συμπεριφορά μεταξύ τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share