Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Βροχές, ισχυροί άνεμοι και συννεφιές στην χώρα, αλλά η θερμοκρασία…» - Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί (video)

Αναλυτική πρόγνωση!

7 Απριλίου 2020 22:36
«Βροχές, ισχυροί άνεμοι και συννεφιές στην χώρα, αλλά η θερμοκρασία…» - Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Σούζη παρουσίασε τον καιρό στο δελτίο του ΣΚΑΪ και τόνισε, ότι την Τετάρτη (8/4) θα υπάρξουν βροχές στα νησιά και συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα, με τους ανέμους να φτάνουν τα 9 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 18 βαθμούς.

Στην Αττική θα υπάρξει συννεφιά με τους ανέμους έως 9 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 7-17 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τους ανέμους στα 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα βρεθεί στους 6-16 βαθμούς. Δείτε και για πού προβλέπει θυελλώδεις ανέμους ο Σάκης Αρναούτογλου.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει αισθητή βελτίωση του καιρού με σταδιακή πτώση των ανέμων και άνοδο της θερμοκρασίας, αν και την Κυριακή (12/4) θα υπάρξουν βροχές.

Δείτε την πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη στο Athensmagazine.gr:

Καιρός στην Αθήνα: Άνεμοι έως και 9 μποφόρ και βροχοπτώσεις - Πότε υποχωρούν;

Παραμένει άστατος για ακόμη μια ημέρα ο καιρός με βροχοπτώσεις να σημειώνονται τις πρωινές ώρες στην Αθήνα, και η άνοιξη ακόμα αγνοείται.

Στην πρωτεύουσα σήμερα Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βόρεια και στα ορεινά χιονοπτώσεις (ενδεικτικό υψόμετρο 900 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 9 στα μποφόρ. Από Πέμπτη ωστόσο ο καιρός θα βελτιωθεί, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα

  • Οι άνεμοι θα διατηρηθούν πολύ ενισχυμένοι κυρίως στο Βόρειο και κεντρικό Αιγαίο στα 8 με 9 μποφόρ
  • Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια που θα περιοριστούν σταδιακά στο Αιγαίο

"Χειμωνιάτικος ο καιρός αλλά από το βράδυ της Τετάρτης..." Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός παρουσίασε τον καιρό στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" κάνοντας λόγο για χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρό με τα φαινόμενα να υποχωρούν από την Τετάρτη και την άνοιξη να επανέρχεται δυναμικά ενώ ο υδράργυρος την Κυριακή αναμένεται να φτάνει έως και τους 25 βαθμού Κελσίου. Ωστόσο, λόγο για επικείμενη επιστροφή της άνοιξης έκανε νωρίτερα και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, δείτε εδώ την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Άστατος αναμένεται και σήμερα ο καιρός με τις βροχοπτώσεις να επιμένουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ οι άνεμοι θα συνεχίσουν με ένταση και τοπικά θα φτάσουν έως και τα 10 μποφόρ. Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Στην Αττική συγκεκριμένα, βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι με τους ανέμους να φτάνουν έως και τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως και 14 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε εδώ αναλυτικά την πρόγνωση:

Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και άνεμοι - Αναλυτική πρόγνωση

Χειμωνιάτικος αναμένεται και σήμερα ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς θα υπάρξουν καταιγίδες. Από την άλλη οι άνεμοι θα συνεχίζουν να πνέουν ισχυροί.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στην Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Πότε θα φτιάξει ο καιρός, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό (δείτε εδώ την πρόγνωση του μετεωρολόγου);

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και από το μεσημέρι γενικά αίθριος. Άνεμοι: Στα δυτικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 με 8 και στο Θρακικό και τα παραθαλάσσια 8 τοπικά 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Από το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο σχεδόν αίθριος. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 και το πρωί έως 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία από το μεσημέρι θα σταματήσουν. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα στις Κυκλάδες θα εξασθενήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στα δυτικά τοπικά 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και στα βόρεια βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στα βόρεια 9 με 10 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις (ενδεικτικό υψόμετρο 900 μέτρα). Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share