Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

«Έκλαιγα, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ» - Συγκλονίζει ο 47χρονος γιατρός με κορωνοϊό στη Λάρισα

Φοβερά πράγματα!

7 Απριλίου 2020 20:07
«Έκλαιγα, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ» - Συγκλονίζει ο 47χρονος γιατρός με κορωνοϊό στη Λάρισα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σε μια απίστευτη εξομολόγηση προχώρησε ο 47χρονος γιατρός, ο οποίος νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στη Λάρισα, έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο μέχρι πρότινος υγιέστατος Χαρίλαος Ταμπαθάνης, που κατάγεται από τον Τύρναβο, αναφέρθηκε μέσω συνέντευξής του στο Mega, στη «μάχη» που δίνει για τη ζωή του, τονίζοντας πως όταν έμαθε πως πάσχει από τον φονικό ιό, δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί αυτό που του συνέβαινε, ενώ δεν έκρυψε τα δάκρυά του, όπως και το ότι υπήρχε ανησυχία μήπως χρειαζόταν να διασωληνωθεί.

«Τα συμπτώματα βγήκανε Τετάρτη απόγευμα που άρχισα να κάνω υψηλούς πυρετούς. Το βράδυ μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα έκλαιγα από τη στεναχώρια μου, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ». Δείτε, παράλληλα, την πορεία του φονικού ιού στην χώρα μας.

Οι φωτογραφίες που ο ίδιος τράβηξε μέσα στον θάλαμο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, είναι η αποτύπωση της δραματικής του έκκλησης. Πρώτη του έννοια όταν διαγνώστηκε θετικός ήταν να ειδοποιήσει τους ασθενείς τους.

Περιγράφοντας συγκινημένος την κατάστασή του ο 47χρονος γιατρός δήλωσε πως θεώρησε χρέος του να ειδοποιήσει τους ασθενείς του.

«Θεώρησα καλό να ενημερώσω τους πάντες και να κρατήσω τον λόγο που έδωσα στον Ιπποκράτη. Έδωσα το όνομά μου δημόσια για να μάθει ο κόσμος και να προφυλαχτεί. Δεν μπορούσα να το κρατούσα κρυφό».

Σύμφωνα με τον κ. Ταμπαθάνη ένα από τα πράγματα που τον βοήθησαν ώστε να βελτιωθεί ραγδαία η κατάσταση της υγείας του, είναι εκείνο που είχε χορηγηθεί και στον βουλευτή Χρήστο Κέλλα.

Ο Χαρίλαος Ταμπαθάνης συνεχίζει να νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης με τη βοήθεια οξυγόνου.

«Υπήρχε μια ανησυχία για διασωλήνωση μέσα στο Σάββατο, είχε επιδεινωθεί ραγδαία η υγεία αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας τα καταφέραμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήρωες είναι το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που δίνει καθημερινά τη μεγάλη μάχη.

«Είμαι κατενθουσιασμένος γιατί μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα όλοι τους κάνουν θαύματα. Οφείλουμε ένα μεγάλο χειροκρότημα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share