Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Στην κηδεία του συζύγου της, του ψιθύρισε κάτι στο αυτί - Μετά από δύο μήνες συνέβη κάτι σοκαριστικό

Δεν πάει το μυαλό σας

7 Απριλίου 2020 17:15
Στην κηδεία του συζύγου της, του ψιθύρισε κάτι στο αυτί - Μετά από δύο μήνες συνέβη κάτι σοκαριστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σύζυγος αυτής της γυναίκας έφυγε από την ζωή άδικα και η κηδεία του ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που είχε βιώσει. Λίγο καιρό μετά θα άλλαζε η ζωή της ξανά.

Μερικές φορές η ζωή μας δίνει και μας παίρνει κάτι ταυτόχρονα. Μια στιγμή θρήνου μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε στιγμή χαράς. Αυτό ακριβώς συνέβη στην Κόρτνει και τον Μπράιν Χιλλ.

Ο Μπράιν ήταν στρατιώτης και είχε υπηρετήσει στο Ιράκ, στο Κουβέιτ και το Αφγανιστάν. Είχε βρεθεί σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά κατάφερνε να γυρίσει πάντα σπίτι αλώβητος. Τελικά αποφάσισε να αποσυρθεί από τον στρατό και ανυπομονούσε να ζήσει μια ήσυχη, ευτυχισμένη ζωή με την οικογένεια του.

Δυστυχώς, αυτή η ευτυχία δεν διήρκεσε πολύ. Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Μπράιν σκοτώθηκε σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η Κόρτνει έχασε τον άντρα της και η κόρη τους Ρέγκαν έχασε τον πατέρα της.

Ενώ η Κόρτνει ετοιμαζόταν για την κηδεία, η ζωή της επιφύλασσε μια ακόμα έκπληξη: ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος! Στην κηδεία, η Κόρτνει ψιθύρισε στο αυτί του άντρα της: «Αγάπη μου, θα αποκτήσουμε μωρό».

Πέρασε ένας μήνας και η Κόρτνει προσπαθούσε να συνεχίσει την ζωή της, αλλά ξαφνικά άρχισε να υποφέρει από πόνους χαμηλά στην κοιλιά. Φοβούμενη την αποβολή, πήγε κατευθείαν στον γιατρό.

Μετά από λεπτομερή εξέταση, ο γιατρός είχε εκπληκτικά νέα: ήταν έγκυος σε τρίδυμα, δύο αγόρια και ένα κορίτσι! Θυμάται την στιγμή καθαρά: «Ήμουν άφωνη. Ήταν τέλειο να σκέφτομαι ότι θα αποκτούσα τρία μωρά που θα μου θύμιζαν τον Μπράιν .» Αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια, όπως και για αυτή εδώ την έγκυο που η ζωή της φέρθηκε πολύ άδικα.

Την 25η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Κόρτνει ότι ένα από τα μωρά της είχε πεθάνει στην μήτρα. Ήταν συντετριμμένη, αλλά αποφάσισε να δώσει στο μωρό όνομα: τον ονόμασε Μπράντι.

Ευτυχώς, τα άλλα δύο μωρά, o Μάιλς και η Χάρπερ, γεννήθηκαν υγιέστατα. Η Κόρτνει και η Ρέγκαν ήταν πανευτυχείς και ανυπομονούσαν να μεγαλώσουν τα δύο νέα μέλη της οικογένειας. Η Κόρτνει ξέρει ότι ο Μπράιν θα ήταν περήφανος.

Ο κόσμος ρωτάει συνεχώς την Κόρτνει αν τα μωρά είναι δίδυμα κι εκείνη πάντα δίνει την ίδια απάντηση: λέει ότι είναι τα δίδυμα που επέζησαν.

Η Κόρτνει ακόμα θρηνεί την απώλεια του άντρα και του γιου της, αλλά ξέρει ότι ο Μπράιν ήταν μαχητής και πολύ δυνατός και παίρνει δύναμη από την αγάπη τους. Στόχος της είναι να απολαμβάνει κάθε μέρα με τα παιδιά της.

Η Κόρτνει ξέρει πόσο εύθραυστη είναι η ευτυχία και η ιστορία της μας δείχνει ότι πρέπει να είμαστε πάντα ευγνώμονες για ό,τι έχουμε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share