Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Υπουργός τόνιζε πως ο κορωνοϊός είναι "Θεία Δίκη για τους γκέι" - Τελικά βρέθηκε ο ίδιος θετικός

Ποτέ μην λες ποτέ

7 Απριλίου 2020 11:11
Υπουργός τόνιζε πως ο κορωνοϊός είναι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ, Yaakov Litzman, ο οποίος θεωρούσε την ασθένεια ως τιμωρία για τους ομοφυλόφιλους.

Ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ, Yaakov Litzman, που πριν από μερικές εβδομάδες δήλωνε ότι ο κορωνοϊός είναι μία θεϊκή τιμωρία για την ομοφυλοφιλία, βρέθηκε θετικός στον ιό. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί πως το Ισραήλ ήταν από τις πρώτες χώρες που έβαλαν λουκέτο λόγω του ιού.

Από κορωνοϊό προσβλήθηκε και η σύζυγός του.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν οι Ιραηλινοί θα αναγκαστούν να παραμείνουν σε καραντίνα μέχρι το Πάσχα εκείνος είχε απαντήσει: "Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι ο Μεσσίας θα φτάσει πριν το Πάσχα, τον χρόνο της λύτρωσης μας. Είμαι βέβαιος ότι ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας βγάλει έξω όπως ο Θεός μας έβγαλε έξω από την Αίγυπτο. Σύντομα θα βγούμε στην ελευθερία και ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας σώσει από όλα τα προβλήματα του κόσμου ".

Κορωνοϊός: Πέθανε Έλληνας ναυτικός στο Μεξικό - Είχε μολυνθεί σε κρουαζιερόπλοιο

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Έλληνας ναυτικός που εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Μεξικού.

Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγός του, ο 46χρονος ναυτικός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μεξικό, ενώ εκείνη βρισκόταν στην Ελλάδα και αναζητούσε τα ίχνη του. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί πως το Μεξικό μετράει πάρα πολλούς νεκρούς από τον φονικό ιό.

Ο 46χρονος ναυτικός εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο με δρομολόγιο από Ισπανία προς Μαϊάμι, όταν παρουσίασε συμπτώματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Αρχικά ενημέρωσε τη σύζυγό του ότι έγινε η εισαγωγή, όμως στη συνέχεια έχασε για μέρες τα ίχνη του, μέχρι που μεσολάβησε η πρεσβεία.

Ο άτυχος 46χρονος απεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share