Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κόντεψα να πεθάνω λόγω πρωτοκόλλου»: Συγκλονίζει Έλληνας με κορωνοϊό στην Αγγλία

Συγκλονίζει

7 Απριλίου 2020 10:26
«Κόντεψα να πεθάνω λόγω πρωτοκόλλου»: Συγκλονίζει Έλληνας με κορωνοϊό στην Αγγλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει ένας του εξωτερικού σχετικά με την περιπέτεια υγείας. Για το πως βίωσε τον κορωνοϊό αλλά και για τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Ελληνας κάτοικος του Λονδίνου.

Ο κ. Μιχάλης Πετσαλάκης πάλεψε σκληρά με τον κοροναϊό. Τελικά, μετά από μια δύσκολη μάχη, επικράτησε του Covid-19, επέστρεψε σπίτι του και προσπαθεί, να ανακτήσει, όσο γίνεται την καθημερινότητά του.

Όμως, όπως περιέγραψε στο MEGA, κόντεψε να χάσει τη μάχη της ζωή.

«Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι τραγική. Έχουν κρασάρει. Δεν προνόησαν. Δεν έκαναν ότι η Ελλάδα. Σκεφτείτε εκεί που ήμουν εγώ δεν είχαν ούτε νερό για να πάρουμε τα χάπια μας. Εγώ κινδύνεψα να πεθάνω από το πρωτόκολλο. Δεν με έπαιρναν στο νοσοκομείο έως ότου έπνεα τα λοίσθια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας.

Ο κ. Πετσαλάκης, έκανε λόγο για «εγκληματικές ενέργειες» της βρετανικής κυβέρνησης σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ενώ σχετικά με την περιπέτεια που βιώνει ο Μπόρις Τζόνσον από τον Covid-19, είπε «λυπάμαι που θα το πω, άαλλ αυτό που περνάει ο Τζόνσον, είναι θεία δίκη».

Τέλος, έκανε έκκληση σε όλους τους πολίτες να μην παίρνουν αψήφιστα τον κορωνοϊό: «Δεν είναι μια απλή γρίπη, σκοτώνει» υπογράμμισε με έμφαση.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κορωνοϊός: Πέθανε Έλληνας ναυτικός στο Μεξικό - Είχε μολυνθεί σε κρουαζιερόπλοιο

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Έλληνας ναυτικός που εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Μεξικού.

Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγός του, ο 46χρονος ναυτικός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μεξικό, ενώ εκείνη βρισκόταν στην Ελλάδα και αναζητούσε τα ίχνη του. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί πως το Μεξικό μετράει πάρα πολλούς νεκρούς από τον φονικό ιό.

Ο 46χρονος ναυτικός εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο με δρομολόγιο από Ισπανία προς Μαϊάμι, όταν παρουσίασε συμπτώματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Αρχικά ενημέρωσε τη σύζυγό του ότι έγινε η εισαγωγή, όμως στη συνέχεια έχασε για μέρες τα ίχνη του, μέχρι που μεσολάβησε η πρεσβεία.

Ο άτυχος 46χρονος απεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share