Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Κλειστή η Μεσογείων προς Αθήνα αύριο (07/04)

Προσοχή

6 Απριλίου 2020 23:43
Κλειστή η Μεσογείων προς Αθήνα αύριο (07/04)
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μεσογείων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα αύριο το πρωί ανακοίνωσε η Τροχαία.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 07/04/2020 και κατά τις ώρες 07:30 έως 08:30, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μεσογείων, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιτωλίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Φειδιππίδου, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση. Να σημειωθεί ότι ισχύει ακόμα η απαγόρευση κυκλοφορίας, για αυτό και η μετακίνησή σας πρέπει να είναι αναγκαία.

Πόλη φάντασμα: Η Αθήνα του... κορωνοϊού με drone από ψηλά

Η εικόνα στους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας θυμίζει Δεκαπενταύγουστο. Εικόνα των μεγαλύτερων οδικών αξόνων της πρωτεύουσας από ψηλά μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας και τα μέτρα που έχουν παρθεί, μας δίνει η ομάδα Up Stories.

Λεωφόρος Κηφισού, Λεωφόρος Κηφισίας, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Λεωφόρος Συγγρού και τέλος το υπό διαμόρφωση ακόμα Δέλτα του Φαληρικού Όρμου είναι οι τοποθεσίες που παρουσιάζονται μέσα από το βίντεο που θα δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share