Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Κάτω από φυσικές συνθήκες

6 Απριλίου 2020 21:50
Πέθανε το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε ένα από τα πιο γνωστά κορίτσια της μακρόχρονης κινηματογραφικής ιστορίας του Τζέιμς Μποντ, η ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν ή η θρυλική Πούσι Γκαλόρ του «Χρυσοδάχτυλου», σε ηλικία 94 ετών.

«Με μεγάλη μας θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε το θάνατο της Όνορ Μπλάκμαν σε ηλικία 94 ετών. Πέθανε ειρηνικά από φυσικές αιτίες στο σπίτι της στο Lewes, στο Sussex, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς της» ανέφερε η επίσημη δήλωση της οικογένειάς της

Γεννημένη το 1925 στο Έσεξ της Αγγλίας και εκ γενετής προικισμένη με μια απαράμιλλη ομορφιά, είχε συμμετάσχει σε πολυάριθμες γνωστλες ταινίες μεταξύ των οποίων και «Οι Εκδικητές», «So Long at the Fair», «Μια αξέχαστη νύχτα» και «Ο Ιάσονας και οι Αργοναύτες» (Ήρα) ενώ η τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν στο δημοφιλέστατο «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς».Αξιομνημόνευτη, εξάλλου, ήταν και η ερμηνείας, ως Κάθι Γκέϊλ, στους τηλεοπτικούς «Avengers».

Το πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο δεν σταματάει, μιας και πρόσφατα από την ζωή έφυγε και η Σίρλεϊ Ντάγκλας, όπως θα διαβάσετε εδώ.

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε ο «ταχύτερος» 16χρονος ηθοποιός (photo-video)

Πέθανε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 16χρονος Καναδός ηθοποιός Λόγκαν Ουίλιαμς, όπως ανακοίνωσε χθες συντετριμμένη η μητέρα του Μαριλίζ στην Tri-City News. Θλίψη και στον χώρο της μουσικής όπου 39χρονος Dj έχασε τη ζωή του επίσης από τον φονικό ιό.

Λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί κατά του κορωνοϊού, «Δεν μπορώ ούτε καν να πάω να αγκαλιάσω τους γονείς μου που έχασαν το μοναδικό εγγόνι τους» δήλωσε η μητέρα του στην εφημερίδα.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, «The Flash» Grant Gustin, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία με τον Λόγαν Ουίλιαμς και τον ηθοποιό Τσέσε Μάρτιν την οποία είχαν τραβήξει στην έναρξη των γυρισμάτων της σειράς το 2014. «Μόλις έμαθα τα θλιβερά νέα ότι ο Λόγκαν Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή ξαφνικά. Ήμουν τόσο εντυπωσιασμένος όχι μόνο από το ταλέντο του αλλά και από τον επαγγελματισμό του στα γυρίσματα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του αυτές τις δύσκολε στιγμές» έγραψε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share