Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Akoustica Medica είναι δίπλα σε όλους τους χρήστες ακουστικών

Μία σημαντική γραμμή επικοινωνίας για τους χρήστες Ακουστικών Βαρηκοΐας

6 Απριλίου 2020 15:10
Η Akoustica Medica είναι δίπλα σε όλους τους χρήστες ακουστικών

Η Akoustica Medica θέλοντας να στηρίξει όλους τους χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας προσφέρει δωρεάν μπαταρίες σε όλους, ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι πελάτες της.

Όσο τα τοπικά Κέντρα Ακοής της Akoustica Medica παραμένουν κλειστά, ακολουθώντας τις οδηγίες της σχετικής υπουργικής απόφασης, η εταιρία δημιούργησε μία γραμμή έκτακτης ανάγκης για όσους ανθρώπους χρειάζονται βοήθεια με την ακοή τους!

Έτσι, όποιος χρειάζεται μπαταρίες για ακουστικά βαρηκοΐας, ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι πελάτης μας μπορεί να καλέσει την Akoustica Medica στο 210 3214463 ή να στείλει email στο [email protected] για να του αποσταλούν οι δωρεάν μπαταρίες.

«Οι άνθρωποι έχουν αρκετό άγχος σήμερα και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το τι θα κάνουν αν τους τελειώσουν οι μπαταρίες των ακουστικών τους» δήλωσε η Δήμητρα Ζαμπάρα, Marketing Manager της Akoustica Medica. «Οι Ειδικοί Ακοοπροθετιστές μας όπως και το τμήμα σέρβις συνεχίζουν να υποστηρίζουν τηλεφωνικά τους πελάτες μας που χρειάζονται βοήθεια, οπότε η προμήθεια δωρεάν μπαταριών σε όσους τις έχουν ανάγκη έχει νόημα. Η Akoustica Medica είναι εδώ για να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη, ειδικά τους ανθρώπους που προμηθεύονταν μπαταρίες ακουστικών από σημεία που σήμερα είναι κλειστά.

Οικογένειες ζητάνε από συγγενείς να ελέγχουν ότι τα ακουστικά είναι σε καλή κατάσταση καθώς η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το τηλέφωνο είναι η μόνη επαφή με τον έξω κόσμο για πολλούς και θέλουμε να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να βρουν την υποστήριξη που χρειάζονται.»

Τηλεφωνική Αντιμετώπιση Προβλημάτων

Στην Akoustica Medica έχουμε ενεργοποιήσει την τηλεφωνική επικοινωνία με ειδικούς για να προσφέρουμε οδηγίες και συμβουλές σε μικροπροβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι χρήστες ακουστικών.

Παράλληλα έχουμε ετοιμάσει εκπαιδευτικά βίντεο που δείχνουν πώς αλλάζουμε τις μπαταρίες στα ακουστικά, πώς αλλάζουμε φίλτρα, πώς συνδέουμε τα ακουστικά στο τηλέφωνο για να ακούμε απευθείας από τα ακουστικά μας αλλά και άλλες χρήσιμες οδηγίες για τα ακουστικά.

Σκοπός των εκπαιδευτικών βίντεο είναι να βοηθήσουμε τους χρήστες των ακουστικών αλλά και όσους τους βοηθούν με τα ακουστικά, να καθοδηγούνται έτσι ώστε σήμερα που οι λύσεις είναι περιορισμένες να μπορούν να συντηρούν μόνοι τους τα ακουστικά τους.

«Στην Akoustica Medica εργαστήκαμε σκληρά και μεθοδικά από τα πρώτα σημάδια εμφάνισης του ιού και εφαρμόσαμε βέλτιστα επίπεδα υγιεινής σε όλα τα κέντρα ακοής, αλλά και σε κάθε επαφή με τους πελάτες μας, για τη διασφάλιση της υγείας τόσο των ανθρώπων μας όσο και των πελατών μας, καθώς η χώρα αντιμετώπιζε την απειλή του κορωναϊού», δήλωσε η κα Ζαμπάρα.

«Η Υγεία του προσωπικού, των πελατών μας, των οικογενειών τους αλλά και όσων έρχονται σε επαφή μαζί τους έχει πρωταρχική σημασία για εμάς. Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για ασφαλή υγιεινή σε κάθε επαφή μας με τους ανθρώπους στα Κέντρα Ακοής αλλά και στις κατ’ οίκον επισκέψεις ακόμα και μετά την επιστροφή μας στην κανονικότητα, για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε μία σημαντική υπηρεσία, καθώς η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση!»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.akousticamedica.gr ή καλέστε στο 210 3214463 για τις δωρεάν μπαταρίες ή για οδηγίες/συμβουλές για τα ακουστικά σας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share