Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Είχαμε μιλήσει πρόσφατα, ήθελε να πάει στο GNTM": Θρήνος για τον θάνατο της 20χρονης Τζίνας Βογιατζή

"Ήταν χαμηλών τόνων"

6 Απριλίου 2020 12:35
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη έχει προκαλέσει ο πρόωρος και ξαφνικός χαμός του 20χρονου μοντέλου από τη Θεσσαλονίκα, που βρέθηκε νεκρή στο παλιό λατομείο του Παλαιοκάστρου, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Η Τζίνα Βογιατζή ασχολούνταν με τον χώρο του μόντελινγκ, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ξεκινήσει σπουδές Οδοντιατρικής στη Βουλγαρία.

Η είδηση του θανάτου του όμορφου μοντέλου σκόρπισε θρήνο στην οικογένεια και τους φίλους της.

Το νεαρό μοντέλο κάτω από συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Η κάμερα της εκμπομπής Ευτυχείτε μίλησε με συναδέλφους και φίλες της μεταξύ των οποίων και η Μέγκι Ντρίο, η οποία αποκάλυψε ότι η νεαρή σχεδίαζε να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο GNTM:

"Δουλεύαμε μαζί σε μια εταιρεία, την μέρα που κυκλοφόρησε η είδηση το διάβασα κάπου αλλά δεν πήγε το μυαλό μου. Την ίδια μέρα με πήρε η μάνατζέρ μου τηλέφωνο και μου λέει "ήθελα να στο πω γιατί δουλεύατε συχνά μαζί". Μου λέει "πέθανε η Τζίνα". Δεν πήγε το μυαλό μου. Δεν το πίστευα είχα σοκαριστεί " λέει νεαρό μοντέλο που γνώριζε και είχε συνεργαστεί πολλές φορές μαζί της.

"Είχε περάσει σε ένα ΤΕΙ εδώ στη Θεσσαλονίκη, αλλά αποφάσισε με την οικογένειά της να πάει στη Βουλγαρία για να σπουδάσει οδοντίατρος, γιατί και ο μπαμπάς της ήταν οδοντίατρος, οπότε το τελευταίο διάστημα την είχα ψιλοχάσει" πρόσθεσε.

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μοντέλων που εργαζόταν είπε:

"Ήταν μια πολύ όμορφη παρουσία, πολύ συνεργάσιμη και συμπαθητική όπως έλεγαν όλοι για εκείνη".

Η Μέγκι Ντρίο, γνώριζε το μοντέλο και είπε για εκείνη:

"Μόνο που βλέπω τα πλάνα βουρκώνω, ήμουν από τα άτομα που είχαν μιλήσει σχετικά πρόσφατα μαζί της, με είχε ρωτήσει για την συμμετοχή της στο GNTM, σκεφτόταν να πάει.

Με είχε ρωτήσει αν θα ήταν καλό να πάει φέτος στο ριάλιτι, αν γινόταν επόμενος κύκλος.

Το τελευταίο διάστημα την είχαμε χάσει γιατί είχε πάει Βουλγαρία.

Πραγματικά, επειδή ήταν ένα παιδί πολύ χαμηλών τόνων και ευγενικό, ήταν αφελής και ήρεμος χαρακτήρας".

Δείτε το βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share