Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση o Μπόρις Τζόνσον - Λαμβάνει «θεραπεία με οξυγόνο» (Video)

Σοκ!

6 Απριλίου 2020 12:23
Κορωνοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση o Μπόρις Τζόνσον - Λαμβάνει «θεραπεία με οξυγόνο» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, όπου έγινε δεκτός χθες με «επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού», δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον ιο ενώ σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, του χορηγήθηκε οξυγόνο. Στο μεταξύ και η Κάρι Σίμοντς, η έγκυος μνηστή του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε ότι πέρασε την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με συμπτώματα του κορωνοϊού.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο St. Thomas στο Γουεστμίνστερ στις 8 χθες το βράδυ, κατόπιν συμβουλής του γιατρού του, αφού συνέχισε να έχει υψηλό πυρετό. Ένας εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ επέμεινε χθες πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο δεν ήταν μέτρο «επείγουσας ανάγκης» αλλά για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ωστόσο, η εφημερίδα Times του Λονδίνου ανέφερε πως στον Μπόρις Τζόνσον χορηγήθηκε οξυγόνο μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με άλλα βρετανικά δημοσιεύματα, η κατάσταση της υγείας του δεν έχει επιδεινωθεί, αλλά δεν έχει υποχωρήσει, με τον υψηλό πυρετό να προκαλεί ανησυχία για ενδεχόμενη πνευμονία.

«Θα συναντηθούμε ξανά» - Το ιστορικό διάγγελμα της βασίλισσας Ελισάβετ (Video)

Η τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Βρετανία λόγω κορωνοϊού ανάγκασε την βασίλισσα Ελισάβετ να απευθύνει διάγγελμα στον βρετανικό λαό.

Επιλογή που δεν είναι συνηθισμένη καθώς αυτή ήταν η τέταρτη μόλις φορά που πήρε τέτοια πρωτοβουλία. Παράλληλα, πανικός επικρατεί στο παλάτι της Βρετανίας, αφού τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε κι ένας συνεργάτης της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βασίλισσα είπε: «Μιλάω μαζί σας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και όλους όσους εργάζονται καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Ευχαριστώ εσάς που μένετε σπίτι σας. Μαζί θα νικήσουμε την νόσο και αν μείνουμε ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε. Όλοι θα θυμούνται με περηφάνια για το πως έδωσαν την μάχη».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share