Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Ίλιον: Ο 5χρονος γιος πυροβόλησε την 7χρονη αδελφή του!

Χειροπέδες στους γονείς

6 Απριλίου 2020 09:35
Θρίλερ στο Ίλιον: Ο 5χρονος γιος πυροβόλησε την 7χρονη αδελφή του!

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, στο Ίλιον, οι δύο γονείς της 7χρονης που τραυματίστηκε από βολίδα μικρού διαμετρήματος στο πόδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκαν ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους και τον 5χρονο γιο του και κάποια στιγμή βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο.

Όπως υποστήριξαν οι δύο γονείς, τα παιδιά περιεργάζονταν το μπρελόκ-όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι. Το κοριτσάκι διακομίστηκε, χθες, Σάββατο 4 Απριλίου, από τη μητέρα του και τη θεία του, στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Κι όλα αυτά λίγους μήνες μετά και την τραγική κατάληξη με 3χρονο που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Σημειώνεται, ότι στη συνέχεια η 30χρονη και η θεία του κοριτσιού έφυγαν από το νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του παιδιού ήταν ο 59χρονος παππούς του.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, το μπρελόκ-όπλο ανήκει στον πατέρα της μικρής και ενώ τα δύο παιδιά το περιεργάζονταν, μέσα στο σπίτι τους, ο αδελφός της 7χρονης πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή του.

Θρίλερ στον Βόλο - Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στον Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, περαστικοί είδαν τον άνδρα να βρίσκεται αναίσθητος στη θέση του οδηγού, με το όχημά του να είναι σταματημένο σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Οι περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έφτασαν λίγη ώρα μετά στο σημείο. Εντόπισαν τον άνδρα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Ενώ, ένα σοκαριστικό βίντεο έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας με έναν 56χρονο ασθενή με κορωνοϊό να φτύνει στο πρόσωπο έναν άλλο άντρα και στη συνέχεια να μπαίνει στο τρένο και μετά από λίγο να πέφτει νεκρός.

Από τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, στο πλαίσιο της Προανάκρισης για την διακρίβωση των αιτιών του θανάτου του άτυχου άντρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share