Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ευτυχώς που δεν έχω κουράγιο να σκοτώσω εμένα την ίδια» - Ανατριχιάζει με την δραματική της περιγραφή Ελληνίδα ηθοποιός (Video)

Σοκάρει

5 Απριλίου 2020 17:52
«Ευτυχώς που δεν έχω κουράγιο να σκοτώσω εμένα την ίδια» - Ανατριχιάζει με την δραματική της περιγραφή Ελληνίδα ηθοποιός (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν, καθώς η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να μπει στην ΕΡΓΑΝΗ για να διεκδικήσει το επίδομα των 800 ευρώ, όπως επίσης δεν μπορεί να μπει στο ταμείο ανεργίας. Ενώ μια «βόμβα» έριξε Έλληνας καθηγητής επιδημιολογίας για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Το Σάββατο η ηθοποιός εξέφρασε κραυγή αγωνίας μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου», καθώς δεν μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα για την ενίσχυση των 800 ευρώ από το κράτος. «Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν στην ΕΡΓΑΝΗ. Δούλεψα στο Κόκκινο Ποτάμι και στο Έλα στη θέση μου αλλά δεν μπορεί να με εντάξει η εταιρεία στο πρόγραμμα γιατί τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη», είπε η Σοφία Αλεξανιάν.

«Εγώ ως χαμηλά αμειβόμενη είμαι και ήμουν πάντα σε άθλια οικονομική κατάσταση. Πολλοί θέλησαν να με βοηθήσουν, Όχι δε θέλω,νιώθω άσχημα γιατί είναι σαν ζητιανιά. Πρέπει να εγκαταλείψω τα όνειρά μου. Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε να πάρουμε μακαρόνια! Υπάρχει η πικρία ενώ εργάστηκες δεν μπορείς να πάρεις κάποια χρήματα λόγω της σύμβασή σου. Είμαι ξαφνικά χαμένη», τόνισε η ηθοποιός.

Τη Κυριακή σε ανάρτησή της ανέφερε: «Μήνυμα προς Υπουργείο κατηγορίες εκτός Εργάνης. Δεν φτάνει που παίρναμε τρεις κι εξήντα, δεν μπαίνουμε κι στην Εργάνη! Εσείς μαχαιριά στη πλάτη, εγώ στη θηλιά στο λαιμό, ευτυχώς που δεν έχω κουράγιο να σκοτώσω εμένα την ίδια. Το θύμα παίρνει κουράγιο και στρέφει τη κάννη αντίθετα».

Διάσημη ηθοποιός θετική στον κορωνοϊό (photo)

Διάσημη ηθοποιός πριν μερικές εβδομάδες αρρώστησε, χωρίς να γνωρίζει ωστόσο τι ακριβώς είχε! Ο λόγος για την Ντέμπι Μαζάρ, η οποία όπως αποκάλυψε τελικά ήταν θετική στον κορωνοϊό.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία έχει γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τις σειρές «Younger» και «Entourage» ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως διαγνώστηκε από τον φονικό ιό, ωστόσο μέχρι στιγμής είναι καλά, με ήπια συμπτώματα. Επίσης, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως έγινε γνωστό από το ίδιο το Παλάτι

«Μόλις διαγνώστηκα θετική στον Covid-19! Είμαι καλά! Πριν περίπου ένα μήνα, εγώ και η οικογένεια μου (ο σύζυγός μου και οι δύο έφηβες κόρες μας) είχαμε ένα μικρό κρύωμα. Νομίζαμε ότι ήταν εποχιακό. Αλλά είχε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά… Δυο βδομάδες μετά, ξύπνησα με τα ίδια συμπτώματα αλλά με φοβερούς πόνους στο σώμα μου και πυρετό. Σκέφτηκα μήπως έχω κορωνοϊό;

Επειδή έχουμε καταγωγή από την Ιταλία και παρακολουθώ στενά τι συνέβη στη χώρα αυτή, με έπιασε πανικός… Γιατί δεν κλείνουν τα σχολεία στην Νέα Υόρκη και δεν απαγορεύουν την κυκλοφορία; Στην αρχή έκανα το τεστ για την γρίπη, όπου βγήκε αρνητικό, στη συνέχεια έκανα το τεστ για το Covid-19. Με έστειλαν σπίτι μου και είμαι σε καραντίνα. Τη μία μέρα νιώθω χάλια και την επόμενη κανονικά. Μπορώ να αναπνεύσω και θα γίνω καλά, κλεισμένη σπίτι μου! Η οικογένειά μου δεν έχει συμπτώματα. Μείνετε σπίτι σας! Προστατεύστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε», έγραψε μεταξύ άλλων, η Ντέμπι Μαζάρ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share