Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Αυτός ο σκύλος καθόταν επί 11 χρόνια σε αυτό τον τάφο και πέθανε εκεί - Μόλις δείτε ποιανού ήταν θα δακρύσετε

Πιστός μέχρι θανάτου

5 Απριλίου 2020 15:11
Αυτός ο σκύλος καθόταν επί 11 χρόνια σε αυτό τον τάφο και πέθανε εκεί - Μόλις δείτε ποιανού ήταν θα δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο σκύλος καθόταν για 11 χρόνια στον τάφο του αφεντικού του, όταν άφησε την τελευταία του πνοή εκεί. Η ιστορία του θα σας συγκινήσει!

Ο μαύρος Γερμανικός Ποιμενικός ήταν 4 ετών, όταν πέθανε ο Μιγκέλ Γκουζμάν το 2006. Ο άντρας είχε αγοράσει τον σκύλο όταν ήταν κουταβάκι ως δώρο για τον γιο του.

Ο σκύλος εξαφανίστηκε λίγο μετά τον θάνατο του αφεντικού του και η οικογένεια πίστεψε ότι είχε βρει καινούργιο σπίτι ή είχε σκοτωθεί.O Kάπτεν πέθανε στο μέρος που ήταν θαμμένο το αφεντικό.

Ο γιος του Γκουζμάν προσπάθησε να φέρει τον Κάπτεν στο σπίτι, αλλά ο σκύλος επέστρεφε πάντα στον τάφο. Όσοι έμεναν κοντά στο νεκροταφείο άρχισαν να ταΐζουν τον σκύλο και ανέφεραν ότι κοιμόταν δίπλα στον τάφο κάθε βράδυ.

Αυτό που εξέπληξε περισσότερο την οικογένεια ήταν ότι το νεκροταφείο ήταν αρκετά μακριά από το σπίτι και ο Κάπτεν δεν είχε ξαναπάει στο νεκροταφείο πριν εξαφανιστεί.

σκύλος σε νεκροταφείο

«Τον ψάξαμε παντού, αλλά είχε εξαφανιστεί. Πιστέψαμε ότι το είχε σκάσει και είχε σκοτωθεί. Μετά από μερικές μέρες που πήγαμε στο νεκροταφείο ο γιος αναγνώρισε τον σκύλο του. Ο Κάπτεν ήρθε κοντά μας γαβγίζοντας σαν να κλαίει. Δεν τον είχαμε ξαναπάει στο νεκροταφείο, οπότε παραμένει μυστήριο το πως κατάφερε να φτάσει εκεί», ανέφερε η χήρα του Γκουζμάν.

Ο διευθυντής του νεκροταφείου ανέφερε ότι μια μέρα εμφανίστηκε ο σκύλος και άρχισε να περιφέρεται στο νεκροταφείο μέχρι που βρήκε τον τάφο. Τώρα, ο Κάπτεν πέθανε έχοντας περάσει κάθε μέρα δίπλα στον τάφο του αγαπημένου του αφεντικού.

«Κατά την διάρκεια της μέρας περιφερόταν στο νεκροταφείο, αλλά στις 6 ακριβώς πήγαινε και ξάπλωνε στον τάφο του αφεντικού και έμενε εκεί όλο το βράδυ», ανέφερε ο διευθυντής του νεκροταφείου. Το πόσο δεμένα είναι τα σκυλιά με τα αφεντικά του το αποδεικνύουν πολλές ιστορίες, όπως και αυτή, και μάλιστα μπορούν να διαισθανθούν τον θάνατό τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share