Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«30 με 40 άτομα είναι στα κρεβάτια τους με πυρετό, ενώ δύο άτομα...» - Βίντεο-ντοκουμέντο από το πλοίο «βόμβα» «Ελ. Βενιζέλος»

Μαρτυρία μητέρας ναύτη

5 Απριλίου 2020 15:02
«30 με 40 άτομα είναι στα κρεβάτια τους με πυρετό, ενώ δύο άτομα...» - Βίντεο-ντοκουμέντο από το πλοίο «βόμβα» «Ελ. Βενιζέλος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εικόνες έξω από το λιμάνι του Πειραιά καθηλώνουν. Γιατροί και νοσηλευτές έχουν φτάσει με σκάφος του Λιμενικού στο πλοίο «βόμβα» «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τα 119 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Στα ενδότερα του πλοίου επικρατεί κινητικότητα. Συνάδελφοι του ναυτικού που εμφάνισε δύσπνοια τρέχουν στους διαδρόμους με συσκευές οξυγόνου. Οι γιατροί συνεχίζουν τις προσπάθειες δίχως να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Επίσης, συγκλονίζει η μητέρα του 52χρονου που «έφυγε» από κορωνοϊό στο «Αττικόν»: «Μου έστειλε μήνυμα 'μάνα δεν μπορώ να'... πριν καταλήξει».

Στο βίντεο-ντοκουμέντο ο ναυτικός τονίζει ότι 30 με 40 άτομα είναι στα κρεβάτια τους με πυρετό, ενώ δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Μεταφέρει δήλωση της γιατρού που όπως λέει όλοι νοσούν και πώς δεν γνωρίζει πότε και αν θα μεταφερθούν από το πλοίο.

Η μητέρα του ναυτικού λέει πώς λιώνει από την αγωνία της, και προσπαθεί να συνεχώς να μαθαίνει νέα. Όπως είπε η μητέρα του ναυτικού, ο γιος της αισθάνεται καλά και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.«Ανησυχώ και περιμένω να γυρίσει σπίτι», λέει η μητέρα του ναυτικού.

51 χρόνια γάμου «τελειώσαν» με διαφορά μόλις έξι λεπτών - Ζευγάρι έφυγε από τη ζωή χτυπημένο από τον κορωνοϊό (Video)

Η ιστορία του Στιούαρτ και της Άντριαν Μπέικερ από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συγκλονίζει. Ήταν αχώριστοι επί 51 χρόνια γάμου και έφυγαν από τη ζωή χτυπημένοι από τον κορωνοϊό με διαφορά μόλις έξι λεπτών. Ενώ, μεγάλο προβληματισμό προκαλεί ο θάνατος 52χρονου χωρίς υποκείμενα νοσήματα από επιπλοκές του κορωνοϊού στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο Στιούαρντ και η Άντριαν Μπέικερ, 74 και 72 ετών αντίστοιχα, να έχουν προβλήματα υγείας προβλήθηκαν από τον κορονοϊού στα μέσα του Μαρτίου. Ύστερα από επιπλοκές που παρουσίασαν βρέθηκαν μαζί στο νοσοκομείο και τα παιδιά τους αποφάσισαν να τους βάλουν στο ίδιο δωμάτιο βλέποντας ότι το τέλος είναι κοντά.

Τους έβγαλαν τους αναπνευστήρες για να νιώθουν πιο άνετα και έτσι ο Στιούαρτ και η Άντριαν έφυγαν από τη ζωή όπως έζησαν. Μαζί, με διαφορά μόλις έξι λεπτών. Την ιστορία του ζευγαριού δημοσιοποίησε ο γιος τους καλώντας τους πολίτες να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους τα περιοριστικά μέτρα και να μείνουν σπίτι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share