Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λιοντάρι ορμάει σε παιδάκι - Η συνέχεια κόβει την ανάσα

Σοκ!

5 Απριλίου 2020 10:28
Λιοντάρι ορμάει σε παιδάκι - Η συνέχεια κόβει την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόβει την ανάσα ένα περιστατικό, που συνέβη σε ζωολογικό κήπο της Ρωσίας. Ένα λιοντάρι επιτέθηκε σε ένα 5χρονο αγοράκι. Στιγμές αγωνίας έζησε η μητέρα του, η οποία δεν ήξερε τι να κάνει.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη ρωσική πόλη Βλάντιμιρ που βρίσκεται 193 χιλιόμετρα από τη Μόσχα. Αυτόπτης μάρτυρας τράβηξε τη συγκλονιστική στιγμή, όπου το λιοντάρι ξεφεύγει από την επιτήρηση του υπεύθυνου του ζωολογικού κήπου και αρπάζει το παιδί. Μάλιστα, έχουμε δει ξανά ένα παρόμοιο περιστατικό, όπου ένα λιοντάρι άρπαξε ένα 10χρονο κορίτσι (δείτε εδώ την συγκλονιστική ιστορία).

Αρχικά ο υπεύθυνος, είχε βγάλει βόλτα στο χιονισμένο πάρκο του ζωολογικού κήπου ένα νεαρό λιονταράκι και παίζει μαζί του, ενώ το έχει δεμένο με λουρί. Κάποια στιγμή το λιοντάρι εντοπίζει το παιδί που βρίσκεται λίγο πιο δίπλα μαζί με τη μητέρα του και αστραπιαία βρίσκεται δίπλα του και το αρπάζει με τα δόντια του σέρνοντάς το στο χιόνι.

Όλοι έχουν παγώσει και η μητέρα του παιδιού ουρλιάζει. Ο υπεύθυνος του ζωολογικού κήπου τρέχει και καταφέρνει να απελευθερώσει το παιδί που κλαίει από τα δόντια του νεαρού λιονταριού και αφού το κρατά και πάλι από το λουρί του, το χαστουκίζει και μαλώνει το ζώο για να το τιθασεύσει.

Το παιδί τρέμοντας επιστρέφει στη μητέρα του και το παχύ μπουφάν του έχει σκιστεί, ενώ το ίδιο δεν έχει υποστεί κανένα τραυματισμό. Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου δήλωσαν πως το λιονταράκι δεν είχε επιθετικές διαθέσεις και πως ήθελε μόνο να παίξει. Τελικά η μητέρα, αφού ηρέμησε, αποφάσισε να μην ασκήσει μήνυση.

Λιοντάρι σφηνώνει σε βαρέλι - Στη συνέχεια γίνεται κάτι απίστευτο

Το λιοντάρι της φωτογραφίας, πήγε να φάει και σφήνωσε μέσα σε ένα βαρέλι. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους!

Έχει έρθει η στιγμή που τρία αδέρφια λιοντάρια, πρέπει να ταϊστούν σε ένα ζωολογικό κήπο. Το γεύμα τους είναι κρέας που έχει τοποθετεί μέσα σε ένα βαρέλι και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το βγάλουν έξω.

Ένα από τα λιοντάρια, στην προσπάθεια του να πάρει το κρέας, χώνει το κεφάλι του μέσα στο βαρέλι με αποτέλεσμα να σφηνώσει. Το κεφάλι του λιονταριού παγιδεύτηκε στο εσωτερικό του βαρελιού και εκείνο αρχίζει να τρέχει πανικόβλητο πάνω-κάτω, προσπαθώντας να απεγκλωβίσει το κεφάλι του, ενώ τα δύο εξίσου μεγαλόσωμα αδέρφια παλεύουν να το βοηθήσουν να το ξεκολλήσει.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν το θέαμα με έκπληξη, ενώ μετά την ώρα του κλεισίματος του ζωολογικού κήπου, ήρθε ένας κτηνίατρος και βάρεσε στο λιοντάρι μια ένεση για να κοιμηθεί, ώστε να "σώσει" το κεφάλι του ζώου. Το λιοντάρι δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό ενώ ήταν πολύ χαρούμενο όταν κατάφερε να απελευθερωθεί.

Ωστόσο, δεν είναι το πρώτο λιοντάρι που έχει βασανιστεί σε ζωολογικό κήπο. Ένα ακόμη λιοντάρι, με μολυσμένο μάτι αργοπεθαίνει σε ζωολογικό κήπο (δείτε εδώ περισσότερα για το άγριο ζώο).

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share