Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός - Γαλλία: Ακόμα 441 θάνατοι - Πάνω από 7.500 συνολικά

Τραγωδία

4 Απριλίου 2020 21:53
Κορωνοϊός - Γαλλία: Ακόμα 441 θάνατοι - Πάνω από 7.500 συνολικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε λιγότερο από 24 ώρες καταγράφηκαν 441 νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στην Γαλλία, με τον συνολικό αριθμό να εκτινάσσεται στους 7.560.

Ο απολογισμός της Παρασκευής έκανε λόγο για περίπου 6.500 νεκρούς, που σημαίνει ότι σε μία ημέρα τα θύματα της πανδημίας αυξήθηκαν πάνω από χίλια.

Σοβαρή ανησυχία εγείρει η κατάσταση στα γηροκομεία της Γαλλίας, όπου έχουν πεθάνει χιλιάδες άνθρωποι.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Γαλλία ανέρχονται συνολικά σε 68.838, δηλαδή 4.000 περισσότερα από την ενημέρωση της Παρασκευής.

Η Γαλλία συνεχίζει τις προσπάθειές της να εφοδιαστεί με μάσκες και οι παραγγελίες της σε κατασκευαστές στην Κίνα έχουν ήδη φθάσει τα σχεδόν 2 δισεκατομμύρια κομμάτια, διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας Ολιβιέ Βεράν.

«Αναφορικά με τις μάσκες που έχουμε παραγγείλει στην Κίνα, δεν πρέπει να απέχουμε πολύ από τα δύο δισεκατομμύρια και συνεχίζουμε να στέλνουμε παραγγελίες» είπε ο Γάλλος υπουργός Υγείας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό μέσο Brut.

Στην Ελλάδα τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 60, και μπορείτε να δείτε εδώ την πλήρη ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Κορωνοϊός: 809 ακόμη νεκροί, 11.744 στο σύνολο - Συνεχίζεται το δράμα στην Ισπανία

Ακόμη 809 θανάτους επιβεβαίωσε η Ισπανία σήμερα από τον κορωνοϊό, ένα νούμερο που σημειώνει πτωτική τάση για δεύτερη ημέρα. Επίσης, 1.480 θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού καταγράφηκαν μέσα σε 24 ώρες στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό νεκρών σε διάστημα μιας εβδομάδας. Το σύνολο των νεκρών άγγιξε τους 11.744. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε στο σύνολό του τους 124,736 από 117,710 την Παρασκευή. Η Ισπανία είναι η δεύτερη χώρα, μετά την Ιταλία, στην Ευρώπη που πλήττεται τόσο σφοδρά από τον τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: 67 οι νεκροί στην Ελλάδα από τον φονικό ιό (Video)

Τέσσερις ακόμη συνάνθρωποί μας κατέληξαν από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα λόγω του κορωνοϊού ανεβάζοντας των αριθμό των θυμάτων στους 67! Παράλληλα ανατριχιαστικές φωτογραφίες του κορωνοϊού σε πραγματικό χρόνο έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο Sacco του Μιλάνου

Πρόκειται για ένα 84χρονο άντρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών, από το νοσοκομείο «Αττικόν», και έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share