Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξαναχτύπησε το παλάτι ο κορωνοϊός - Στην εντατική μέλος της οικογένειας

Δύο θετικοί

4 Απριλίου 2020 20:13
Ξαναχτύπησε το παλάτι ο κορωνοϊός - Στην εντατική μέλος της οικογένειας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πεθερός της πριγκίπισσας Eυγενίας βρίσκεται σε μάχη με το νέο κορωνοϊό στο νοσοκομείο και είναι στην εντατική. Και οι δύο γονείς του Τζακ Μπρουσμπανκ είναι θετικοί στον Covid-19.

Η οικογένεια «συσπειρώνεται», σύμφωνα με πληροφορίες από τον φιλικό κύκλο της πριγκίπισσας. Ο Τζορτζ Μπρουκςμπάνκ, 71 ετών, βρίσκεται σήμερα σε «σοβαρή αλλά σταθερή» κατάσταση εντατικής θεραπείας, ενώ η σύζυγός του Νίκολα, 66 ετών, βρίσκεται ήδη σπίτι.

Η πριγκίπισσα Ευγενία προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της αυτήν περίοδο για να στηρίξει τους εργαζόμενους στο NHS κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, μαζί με τη μητέρα της.

Φήμες στο Μπάκινγκχαμ θέλουν να κόλλησε ο πρώην άνδρας της Καμίλα κορωνοϊό από τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος έχει πλέον αναρρώσει.

Θετικός στον κορωνοϊό ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Μετά τους γιατρούς Ραμόν Κανάλ και Τζουσέπ Αντόνι Γουτιέρεθ, θετικός στον ιό Covid-19 βρέθηκε και ένας εκ των αντιπροέδρων της Μπαρστελόνα, Τζόρντι Καρντονέ.

Ο Καρντονέ, στενός φίλος και συνεργάτης του προέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αναρρώνει στο σπίτι του χωρίς ιδιαίτερες επιπλοκές, κάτι που συμβαίνει και με τους δύο γιατρούς του συλλόγου. Όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, μάλιστα, εργάζεται ταυτόχρονα.

Παράλληλα, μάχη με τον ιό δίνει και ένας πασίγνωστος τερματοφύλακας, όπως θα δείτε εδώ.

Έφυγε από τη ζωή ο Πιέρο Γκρατόν (photos)

Ο σχεδιαστής του εικονικού εμβλήματος της Ρόμα, της περίφημης «Λύκαινας» (Lupetto), Πιέρο Γκρατόν, έφυγε από τη ζωή. Ενώ, αυτό είναι το καταραμένο ματς που «ξεκλήρισε» το Μπέργκαμο από τον κορωνοϊό.

Γεννημένος στο Μιλάνο το 1939, ο Γκρατόν, ο οποίος ανέπτυξε και συγγραφική δραστηριότητα, ήταν αυτός που ανέλαβε το σχεδιασμό του εμβλήματος της Ρόμα το 1978, το οποίο έκτοτε έγινε συνώνυμο του συλλόγου. Στο αρχικό σήμα, εικονίζεται μία μαύρη λύκαινα με κόκκινα μάτια. Μερικά χρόνια αργότερα, το 1997 και κατόπιν συμφωνίας με το δήμο της Ρώμης, θα εμφανιστεί η λύκαινα να θρέφει δύο νεογέννητα αδέρφια, τον Ρωμύλο και τον Ρώμο, ιδρυτές της Ρώμης!

Ο Γκρατόν, μάλιστα, είχε σχεδιάσει – μεταξύ άλλων – και το λογότυπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 1980 που είχε διεξαχθεί στα γήπεδα της Ιταλίας, αλλά και αυτό της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (UEFA)! «Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για όλους στη Ρόμα», αναφέρει σχετική ανάρτηση το συλλόγου στα Social Media.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share